Today is the day that my baby comes home♥

+  

Godmorgon på er!

Idag händer något speciellt för mig. Idag kommer allas våran älskade Sandra hem från ett år i LA! Efter ett år med ganska så oregelbundna skypesamtal så kommer jag få prata med henne "live". Känns så konstigt att jag kommer att få träffa henne och det känns ännu mer konstigt att ett år redan har gått. Hon lämnade Sverige den 13:e augusti och det har verkligen gått fort sen dess. Det känns som ingen tid alls.

Grejen är bara det att hon nu lämnar sin älskade Sean på andra sidan jorden. De har varit tillsammans lika länge som jag och Marcus (Minus en dag ^^) och jag skulle verkligen inte kunna lämna honom i några månader. Såklart att det måste vara riktigt jobbigt!

Men iaf kl. 21:25 kommer hennes plan in till Landvetter och då kommer jag och några till stå där och vänta på att hon ska komma ner för rulltrapporna. :) We love you, honey♥


KOMMENTARER


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0