Årets idol snackis!

+  

Johan Palm åkte ut i fredags. Tack gode gud tycker jag då!
Ni som såg Idol i fredags såg ju då också denna tjej, som jag faktiskt tycker synd om. Hon förstår nog inte riktigt hur mycket hon har gjort bort sig! Att spela så hysterisk, ja vad ska man säga!?
Ni som inte har sett dessa.. kolla!
 
   

om 12 h och 2 min så smäller det!

+  

Japp.. det är den exakta tiden. Då blir jag 17. Ni som är snabba har räknat ut att den exakta tiden är kl 10.00 i morgon. Hoppas verkligen att det blir en toppen dag. Ska äta god middag med familjen och sådär, så det blir nog lyckat. :) Det var egentligen bara det jag ville säga ;P

Madonna kampanjar

+  

Då var det klart. Madonna kommer att bli Louis Vuittons nya ansikte och då för vårkollektionen.
Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Madonna känns lite för ute, även om hennes stil inspererar många. Jag tycker alltid att hon har liiite för ungdomligt för sitt eget bästa. När jag tänker på Madonna så tänker jag på när hon kysste Britney. Är det någon annan som är lika skeptisk som jag?


Godmorgon världen!

+  

Mon, mon! Idag börjar jag 10:40 :D Skönt såhär på en fredag. Dock slutar vi ca 3 timmar senare än vi egentligen skulle gjort, vi ska lyssna på några från trädindustrin. Skit kul! Eller kanske inte!

Jag ser iaf fram emot ikväll då lite kompisar ska samlas hos min kompis Carro och fira mig lite. Kommer bli super tror jag! Tårta, film, prat och bara allmänt mys xD. Jag hoppas att dom går med på att jag lägger upp kort på bloggen :) Tänkte lägga upp dagens och kvällens outfit sedan också. Så håll utkik!

Tänkte bara berätta vad som händer mer i helgen. I morgon så kommer släkt och vänner för att fira mig. (: Tårta och presenter och ja.. mera mys;P På söndag så kommer vi nog bara vara hemma men jag hoppas att vi kommer att åka till Ikea för min byrå har gått sönder :/ Ja, det är väl det.

Berätta gärna vad ni ska göra i helgen :D

PUSS

Jag vill att det ska vara jul!

+  


Plugg hit och plugg dit

+  

Pluggar dygnet runt! Måste plugga upp 2 ämnen och det till i början av december.. Suck!
Jaja, igår var jag hos morfar hela dagen (han hjälpte mig med Fysiken) och sen bar det hemåt och på kvällen såg jag på Evan den allsmäktige:) Idag blir en dag med plugg igen. Familjen åker för att köpa födelsedags presenter till mig.

Några har undrat vad jag menade med att jag inte tycker att det är så viktigt med presenter. Jag känner såhär, ju äldre jag har blivit destu mindre viktigt är det att man ska få något. Jag önskar mig hällre än resa, resturang besök med familj och vänner...sånna saker. Något som man kan komma ihåg, men klart att det blir saker som man kan ta på med.. ;P

Nu blir det matte.. Gaaah jag har inget liv!

En liten sammanfattning...

+  

...av min vecka kommer nu då. Egentligen har det inte hänt så mycket. Min mamma har fyllt år. Jag gillar verkligen att fira andras födelsedag, men min tycker jag egentligen inte är så viktigt. Man kan ta en fika med dom närmaste. Inga paket. Men när det gäller paketen så tenderar dom att droppa in iaf, även om man har sagt att man inte vill ha några! JaJa.

I söndags så var jag och några kompisar på bilmässa på Svenska mässan. Inte vad jag hade hoppats på, jag hade hoppats på fler utställare men jag har iaf hittat min drömbil. Det fanns ett mässpris (speciellt "lågt" erbjudande) på 982.000 kr. Som hittat, eller va tycks?

Bilder från i Söndags kommer att komma upp så fort jag har redigerat dom ;P

Nej jag har inte försvunnit!

+  

Hejsan!
Tänkte höra av mig och berätta läget. Det är just nu riktigt mycket i skolan. Idag t.e.x. har jag Naturkunskaps läxförhör och matte läxförhör. Bara tunga ämnen alltså. Så kommer det vara nästan varje vecka ända till jul. Den 9:onde December har jag slutprov i Fysik A. Så fram till det kommer det inte bli så mycket bloggning.


Saken är att dom dagar jag inte har bloggat nu så har jag saknat det väldigt mycket! Det blir ju en väldigt stor del av livet och det är något som jag tycker är fruktansvärt roligt! Men nu är det ju som det är... hehe.


Nu ska jag snart till skolan. I kväll så kommer en liten sammanfattning vad jag har gjort dom här dagarna.


Ha det bra sålänge!


Grattis i efterskott!

+  

Såg just klippet från Blondinbellas födelsedag. Den verkar ha varit lyckad, men man kan ju inte begära annat för något så påkostat. Hoppas att hon tycker att det var den roligaste dagen på länge och det är en dag som hon kommer att komma ihåg. Tänkte säga grattis i efterskott.

Jag kanske ska göra en Josefin och skapa ett 90-konto där ni kan ge ett bidrag till min 18 års fest ;)


Magnus Betnér mina damer och herrar!

+  
Många tycker inte äns han är kul. Men jag tycker inte bara han är kul. Tänk på vad han säger...han är faktiskt väldigt vettig!

And no snow....

+  

Just kollat på Casino Royale med en kompis, gahh va jag är ett Bond-geek. Såg den nya i går. Tyckte den var väldigt bra faktiskt!

Hursomhelst så MÅSTE jag sätta mig och plugga fysik nu. Känner att jag ligger efter i pluggandet inför provet på onsdag. Det är i området "Laddningar". Jag förstår allt som händer, det har jag väldigt lätt för. Men att räkna på det är jätte svårt! Specielt veta hur man ska börja uträkningen. Jaja..nu ska jag inte tråka ut er! PUSS


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0