Valborg ♥

+  

Äntligen är sommaren på gång och idag är det hur fint väder som helst! Världens bästa väder för att fira valborg helt enkelt.

Eftersom jag inte är 18 än så kan jag ju inte hänga med "alla" andra som ska ut idag, så jag har lite andra planer. Jag och Marcus ska åka till Alingsås och gå och strosa lite i affärer. Vi ska också äta  på tai och gå och promenera i Nolhagaparken. Kommer bli super bra tror jag! Sen blir det till att jag sover över hemma hos honom. Hoppas på att jag kan lägga upp lite bilder från våran lilla utflykt senare ikväll.

...men först ska jag åka på sånglektionen kl 17:25.

Vad ska ni hitta på idag?

Motorcyklar...

+  

Hejsan, hejsan!

Nu har jag återhämtat mig lite grann från helgens upptåg iaf. Har varit sjukt trött.
Vi var alltså med och ordnade Mc-dagarna här i Göteborg. Riktigt kul för en motorintresserad tjej.  Riktigt mycket publik och utställare i lördags då det också var toppen väder. I söndags var det lite mindre eftersom det var lite mulet, egentligen under hela dagen. Om någon av er var där så var jag den i insläppet med den enormt fina självlysande västen :) hehe

Under dagarna fick man provköra demo exemplar av alla 2009 årsmodeller. Inte helt fel om man tänkt på att köpa ny hoj?!


Inget bloggande förrens på måndag...tidigast!

+  

Som rubriken lyder så blir det alltså inga inlägg i helgen därför att jag ska vara med och ordna ett motorevent från fredag till söndag.

Jag hoppas att ni får en toppen helg så höres vi på måndag!
Kramar


En helt vanlig morgon

+  

Ännu en morgon då man vaknar av att en 2 åring dreglar en på kinden, något som ska föreställa en puss, och klappar en. Ganska mysigt att bli väckt av något annat än min hemska väckarklocka.

Om bara fem minuter ska jag springa iväg och ta bussen till skolan. Ska ha matte första timmen och sen är det lunch. Efter lunch ska vi till stan och kolla på en engelsk teater. Hör av mig i eftermiddag :)

Helt annat tempo

+  

Nu har lill-kusinerna varit här i en dag och det märks att dom har ett helt annat tempo. Min syster är 13 år nu så i vår familj finns det ingen under det och nu kommer det in två. Det innebär att jag har gått säkert 20 gånger upp och ner i trappan med den minsta (Agnes), bara idag ;)

Snart kommer mormor, morfar och min moster Kristina. Då kan dom få gå i trappan några gånger dom också. hehe
Längtar väldigt mycket efter Marcus, Ikväll får jag se honom :D

Lite nya plagg, tack!

+  

Skulle vilja ha lite nya vårplagg. Dessa skulle passa väldigt bra! De är ifrån Gina och Kappahl. Kappahl har ryckt upp sig riktigt mycket tycker jag! Speciellt med deras nya kollektion "Vintage stories"


You can call It regret

+  


Lördag

+  

Äntligen helg säger jag bara!

I morses var jag och mamma och hämtade mina kusiner på Landvetter. De ska vara här i några veckor. Får se exakt hur länge. Dom är 2,5 och 6 år. Eftersom de bor lite untanför Stockholm så träffas vi ju inte så ofta. Ska bli väldigt kul att ha dom här en längre tid :)

Vi har inga direkta planer över vad vi ska hitta på medan dom är här. Imorgon tror jag att mormor och morfar kommer hit och hälsar på och på kvällen kommer nog troligtvis Marcus också. Känns ganska skönt att inte riktigt veta utan bara ta dagen som den kommer.

Jag får se om jag får lov att lägga upp bilder på dom små busfröna.. hehe :)

Ny design

+  

Tyck till! Vad tycker ni om den?
Bra? dåligt? Finns det något som strular hos er?

Tack på förhand! :)

Hemma igen...

+  

Nu är jag hemma igen efter två veckor på den soliga, spanska ön Fuerteventura. Det bjöds på fint väder nästan hela tiden. Det var bara några dagar då det var lite molnigt men en paus från solen var då väldigt bra.

Nu känns det iaf bra att komma tillbaka hem och till vardagen. Lite mer utvilad och med förhoppningsvis mer ork för plugg och annat.

Här kommer några bilder från semestern:Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0