Hej från sjukstugan!

+  

En dag kvar till fredag, Tack!
Kan säga att det verkligen är sjukstuga här hemma. Min lilla syster har någon slags magsjuka. Hoppas verkligen inte att jag kommer att bli smittad. Kommer väl märka det i natt eller tidigt i morgon i sådana fall. Brukar ju komma ungefär en dag efter. Jag hoppas innerligt att jag inte får det! Har planer i morgon som jag verkligen ser fram emot! Dock kan jag ju inte göra mer än att vänta och se.

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Känns som det är Marcus som har skrivit mest här på den senaste tiden, men jag lovar att jag ska försöka skärpa mig, hur det nu ska gå. ;)


Dagens som följer...

+  

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade en lektion som varade i en kvart, sen fick vi gå. Vi var 6 stycken som kom, så det var inte riktigt någon mening att ha lektion. Ska tillbaka till skolan om en stund. Ska möta Christine och Marcus där och sedan bär det av på en shoppingtripp till stan. Får se om jag hittar något. Hoppas på det!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen åker jag och Marcus hit, till mig, eller så åkert vi till honom. Får se vad som händer. Hehe.

Hoppas ni får en fin dag

Dagens

+  


Jeans - Crocker
Linne - Hm
Skjorta - Present
Sjal - Indiska

Sång

+  

Oh va glad jag är! För ett tag sedan så var jag med i en liten sånggrupp. Vi hade hälften kör och hälften sånglektioner. Jag slutade där eftersom jag inte tyckte det va roligt längre, det kom in många yngre i gruppen vilket gjorde att nivån skönk. Igår fick jag ett sms av min lärare att hon hade en plats för sånglektioner till mig, om jag ville ha den. Klart jag ville! Så klockan 17:25 idag startar det. Är lite nervös eftersom jag kommer att vara själv, men det kommer säkert att gå bra. Min lärare vet vad jag kan.

Önska mig lycka till ;)

Dagens outfit

+  Långt linne - Hm
Tunika - Only
Jeans - Crocker
Kashmir kofta - Zara
Halsband - Julklapp
Armband - Pilgrim
Silver ring

Gör det inte svårare än vad det är!

+  

Jag kan ärligt säga att jag har nog inte varit lyckligare än vad jag är nu. Sen jag träffade M har jag varit glad dygnet runt. Det bästa med honom är att det är så enkelt att vara med honom. Det känns liksom lätt att prata och det blir inte pinsam tystnad om man sitter tysta en stund. Enkelt helt enkelt :P
Bara det att vi träffades första gången i skolan, på en gympalektion. Vi hamnade i samma lag och jag fick upp ögonen för honom direkt. Efter några "hej:anden" i korridoren sökte jag upp honom på nätet och det visade sig efter lite prat, att han också var intresserad, och på den vägen är det. Vi har samma intressen, samma humor och vi är ganska lika i vårat sätt. Vi kan driva med varann utan att den andre tar illa upp, vilket är väldigt bra och roligt. Då blir det ju aldrig tråkigt eller stelt.

Som ni märker så är det här inlägget tillägnat honom, hehe ett helt inlägg får du, älskling!
Puss<3


Dagens köp...

+  Min lilla byrå fick idag ge plats till denna lite större modell. Jag har länge behövt något större eftersom jag inte fått plats med alla mina tröjor och liknande, så nu står den där. Mycket stolt är jag! Hehe..

Just snackat med Sandra♥ och febern har precis gått över. Undrar när denna förkylning ska gå över. Saknar M sjukt mycket, vill träffa honom! Men jag vill ju inte smittas ännu mer än vad jag redan har gjort! Så hoppas att jag mår bättre snart. Det blir tidigt i säng idag! Måste bara göra lite designer.

Ha det fint :)

Nyår!

+  

Gott nytt år! Eller "Szczęśliwego nowego roku!" som man säger på Polska ;P Lite språk info där;P

Har inte haft ork att blogga idag. M sov över här och han har varit hos mig hela dagen, och då ville jag inte sitta vid datorn, utan såklart vara med honom. Vi har tittat på film och mest slappat.
Dagen efter nyår är ju en sån där slappar dag för alla, alla är antingen trötta eller bakis, eller båda.

Gårdagen vad mycket trevlig. Lagade som sagt mat, eller om jag ska vara ärlig så var det M som lagade maten och jag och Christine satt mest och kollade på. Det är ju alltid kul att se på när andra jobbar ;) Det blev kyckling. Visste faktiskt inte att M var så bra på att laga mat, det blev jätte mumsigt! Tycker han kan laga mat till mig många fler gånger (kan skriva så eftersom jag vet att han kommer att läsa detta) *Blink* ;)
Vi hann också med att åka in till stan för att kolla på fyrverkerierna. Väldigt fint var det i år, men oh va kallt det var! Under kvällen kollade vi också på filmen "Eagle Eye" som jag faktiskt tycker är riktigt bra! Kolla efter den!

Natten spenderades som sagt hemma hos mig i min lilla, lilla säng, men det är ju mysigt att ligga tätt och knö också ;)


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0