Sjuk?

+  

Det blev tyvärr ingen fest igår för mig och M hos Johanna igår. Vi fick förhinder vilket var grymt synd!

Just nu håller jag på att vänta på att vända en pannkaka och hemma kväll, själv. Mina föräldrar åkte i torsdags till Norge, på tävling. Ikväll är det "boy's night" hemma hos Marcus och eftersom jag inte är 18 och det är fredagskväll så är det inte många som vill hitta på något, förutom att gå ut alltså ;)

Men jag håller på att bli sjuk, ve och fasa! Men jag tror att det är sanningen. Så det är bara skönt att vara hemma själv faktiskt..

Dags att vända pannkakan!

Bye, Bye, Bye

+  

Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret och det är sällan så mycket vatten kommer ner från himlen på samma gång, jisses! Hoppas att det blir bättre väder snart för idag ska vi till min kompis Johanna där det hålls en grillkväll. Vi kommer att äta och sitta och tjöta lite. Johanna och hennes kille kommer att flytta den 10:e, så det är kul att ses en ordentlig gång innan de drar.

Bilder kommer senare :) Ha en bra kväll :)

Bilder från helgen i Varberg

+  
Today is the day that my baby comes home♥

+  

Godmorgon på er!

Idag händer något speciellt för mig. Idag kommer allas våran älskade Sandra hem från ett år i LA! Efter ett år med ganska så oregelbundna skypesamtal så kommer jag få prata med henne "live". Känns så konstigt att jag kommer att få träffa henne och det känns ännu mer konstigt att ett år redan har gått. Hon lämnade Sverige den 13:e augusti och det har verkligen gått fort sen dess. Det känns som ingen tid alls.

Grejen är bara det att hon nu lämnar sin älskade Sean på andra sidan jorden. De har varit tillsammans lika länge som jag och Marcus (Minus en dag ^^) och jag skulle verkligen inte kunna lämna honom i några månader. Såklart att det måste vara riktigt jobbigt!

Men iaf kl. 21:25 kommer hennes plan in till Landvetter och då kommer jag och några till stå där och vänta på att hon ska komma ner för rulltrapporna. :) We love you, honey♥


Nu har vi varit på gkås-ullared

+  

Hemma och är helt slut. Imon åker vi hem till göteborg igen. Då blir det middag hemma med svärföräldrarna. Första riktiga mobilbloggningen för min del. Hoppas att det funkar:)

Snart på väg :)

+  

Nu är vi snart färdiga att åka till Varberg. Packade och klara och allt. Hoppas bara att det blir bra väder, för annars är det ju inte lika kul. Det kanske blir Ullared imorgon om det blir för dåligt väder. Jag kommer att blogga från Marcus mobil under helgen.

Kramar

Harry Potter

+  

Nu har jag också sett den!! Igår var jag och familjen (och såklart Marcus, han ingår i familjen) och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag tyckte faktiskt att den var rätt så bra, dock inte lika bra som boken. Boken är mer innehållsrik än vad filmen är och jag tycker inte att filmen beskriver handligen lika bra som boken.

Men jag tyckte ändå att den var bra. Ser fram emot nästa film om sisådär 2 år eller så ;)


Söndag

+  

Nu är jag precis hemkommen från Marcus. Jag har märkt att det inte blir så mycket bloggande när jag är med honom, vilket jag är ganska ofta. Jag får försöka ändra på detta.


Igår eftermiddag åkte vi till min mormor och fikade och sedan följde jag med Marcus hem då, som sagt. Vi åkte och hämtade mitt paket (!) och sen åkte vi till en av Marcus kompisar. Vi åt daimtårta och spelade kubb. Vi planerade också lite till en liten tripp som vi ska göra till helgen. Ska bli mycket trevligt ;)

Idag måste jag ta tag i saker. Jag ska göra designer och jag ska redigera en film.


I kind of like the way you look

+  


Jag är helt såld. Jag vill bara ha denna klocka och det är snart eller ännu bättre, NU! Jag tycker att den är super fin!
En riktigt bra blandning mellan en klocka och ett armband. Den bruna färgen och guldet passar underbart fin tillsammans. Tyvärr är det ett tag kvar tills jag fyller år, men vad sägs om att överraska mig? ;) Klockan kostar ändå sina 3 395 kronor, så ska jag köpa den själv får det nog vänta ett ganska bra tag, men drömma kan man ju! :)

Klockan går att köpa på fossil.winbasonline.se

Som ett paket på posten

+  Snart kommer denna i ett paket hem till mig :D

Hemma igen

+  

Nu är jag hemma igen efter tävlingar i Piteå (där vi kom 3:a) och begravning i Uppsala.

Begravningen hölls igår och var nog den värsta dag jag någonsin varit med om. Det är så svårt att inse att personen som man älskar så inte finns mer. Att personen som betyder så ligger där i den vita kistan.
Jag hade 3 mostrar och Anna var alltid min favorit. Jag såg på när hon målade och vi spelade och sjöng. När hon flyttade upp till Stockholm tog jag chansen och åkte upp på loven. Hon var väldigt speciell för mig helt enkelt. Men nu har jag bara 2 mostrar kvar. Hon var en dotter, syster, fru och framförallt mamma.
Vi saknar dig


Andra kvaldagen...

+  

Oh idag har vi haft sol! Är det inte underbart så säg?! Idag har vi också slagit persoligt rekord med tiden 6,56 sekunder på 402 meter. Inte dåligt va? :D

Första kvaldagen är avklarad...

+  

..en kvar. Hoppas verkligen på varmare väder. Det sägs dock att det kommer att bli så, runt 20 grader och sol. :) Idag har vi bara kört två gånger så förhoppningsvis blir det tre imorgon.

Hoppas att ni har det bra där hemma och förlåt för den dåliga uppdateringen!


Borta bra men hemma bäst

+  

Nu sitter jag ca 140 mil hemifrån och undrar hur jag orkat ta mig hit, till Piteå. Det är dragracing här i helgen och eftersom vi kör på de flesta sm-tävlingarna så behöver vi åka hit med. Det ska dock bli ganska kasst väder sägs det. Hoppas inte på det!

Hur är det hemma då? Finare väder kanske?

Såhär lät det när jag sjöng.

+  
Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0