Sen frukost?

+  

Jag är en sån där människa som verkligen inte kan äta frukost. Istället blir jag hungrig såhär vid ett snåret, eller när det gäller i skolan, vid lunch.
Jag vet inte varför jag kan äta nått på morgonen. Varje dag är det samma sak. Jag sätter mig i soffan för att äta frukost och sen måste jag tvinga i mig den.


Så nu sitter jag här med knäckisar och kaffe och äter en andra frukost. Eller ska man kalla det den första.


Nu blir det några avsnitt SATC...

Förlåt för de tråkiga inlägget..

Sovmorgon var det ja...

+  

På onsdagar börjar vi inte förren 11:50, men eftersom vi behöver filma klart till en film i skolan måste jag åka och vara där halv nio. Är det kul eller?

Idag är en såndär negativ dag!

Photoshoptips

+  

Det var ett tag sedan jag körde med mina Photoshopstips och jag har tänkt att det ska bli mycket oftare.

Tänkte visa hur man höjer och sänker ljuset i bilden och också färgbalansen. Alltså ändrar lite på färgerna i bilden och så.


 

Vi börjar med ljuset då.


 

Börja med att ta fram och lägga in bilden du vill ha i PS.

  

Gå sedan till Bild >> Justeringar >> Nivåer.




Grejen med nivåerna är att man kan labba ganska mycket med dem, utefter vilket resultat man vill ha. Du kan alltid börja med att hålla in Alt och sedan dra den svarta pilen mot höger. Det som händer då är att du kommer se kontrasterna.


 


När du ändrar den svarta ska det bli så att man ser att det finns svarta punkter. Inte för mycket alltså, för då blir bilden alldeles för mörk. Gör samma på den vita markeringen.

Tryck OK


 

Nu vill du kanske göra hela bilden mörkare. Få en mörkare ton för att någon effekt ska synas tydligare kanske?


 

Då går du in på Bild >> Justeringar >> Nivåer igen och denna gång ska du ändra den grå markeringen.

Här behövs inte att du håller in Alt tangenten. Drar du den grå markören åt vänster blir bilden ljusare och åt höger mörkare.


Här är resultatet: 



(På efter-bilden har jag också förstärkt med blått i mina ögon. Det kommer ett tips på hur man gör det innom kort! Jag har också beskurit båda bilderna.)
 

Så enkelt var det!


Dagens outfit (ursäkta de suddiga bilderna!!)

+  


Byxor: Only
T-shirt: Hm
Ballerinas: Skopunkten
Skinnjacka: Rock 'n Blue

...

+  

Fy för att bli sviken....

Att prata negativt om något så länge och sedan helt plötsligt ändra åsikt och göra precis detta som man så länge ogillat. Tycker det är riktigt dålig stil faktiskt!

Love hurts...

+  

Tänkte skriva ett sådant där jättetråkigt inlägg nu! Klockan halv sex ska jag iväg och repa inför mini-konserten som vi ska ha idag. I publiken kommer familj och vänner sitta. Ska bli ganska kul. Jag ska sjunga Love hurts. Är ganska nervös just nu, men det kommer säkert att gå bra. Mest nervöst är det för att Marcus ska vara där och lyssna.


Det kommer att komma bilder från repet och kanske t.o.m. ett litet videoklipp så att ni får höra hur jag låter.
 
Hoppas att ni kommer få en bra kväll!


Vårfint ♥

+  





- Rosa klänning: Ginatricot
- Volanglinne: Hm
- Svarta pumps med öppen tå: Hm
- Väska: Hm
- Armband: Hm
- Gladiator inspererade sandaletter: Din sko
- Solglasögon: Lindex

Just as beautiful as you are

+  




Eurovision hålls i Norge nästa år

+  



Så det blev alltså Norge som tog hem vinsten i Eurovision i år. Jag hade faktiskt inte väntat mig detta. Tyckte att Island var mycket bättre faktiskt, men de kom ju tvåa i alla fall.

Överlag känner jag att det har varit ett dåligt starfält. Ingen låt som man har känt sådär "- Wow, vilken bra låt!" utan lite medelmottiga allihop.


Gårdagen spenderades med pojkvännen. Vi har haft en väldigt mysig helg måste jag säga. Igår var vi först här hemma och åt middag med en av mina släktingar. Sedan hade vi tänkt ta en promenad hem till en av Marcus kompisar Jonas, men precis när vi gick utanför dörren så började det småregna. Inte så inbjudande att gå då kanske, så vi tog bilen istället. Jonas följde sedan med hem till Marcus och kollade på Robinson. Såklart kollade vi på Eurovision också, då bjöds det också på kebabtallrik. Fett och gott. :)




Hihi

+  

Då sover man åter igen hos pojkvännen och återigen blir det inget bloggande, men det får vara.

:D

Dagens

+  


Utan och med jackan..

Idag har jag på mig:
Linne med blommor - Gina
Jeans - Only
Kofta - Zara
Skinjacka - Rock'n blue

Smycken:
Armband från Pilgrim med det Tomas Sabo och Pilgrim hängen på.
Armband - Mammas gamla
Armband - Present från Turkiet
3 ringar - Alla är presenter från pappa
Halsband - Faith



Kärlek♥

+  

Igår blev jag kär...i en jacka. Har kollat på den väldigt länge men igår köpte jag den äntligen. En svart skinjacka i motorcykel-modell med rött foder. Hade på mig den idag och jag trivs enormt.
Kärlek har inget pris säger man ju, men 2000 kronor fattigare är jag..men det får det vara värt :)


Köpt på Jc från Rock'n blue

John Mayer Vs. Matt Cusson

+  



Den här versionen är med John Mayer.
...men kolla den här länken till Matt Cussons Myspace.
Bedöm själva vem ni tycker gör den bäst!

Juanita eller Johanna...eller vad vi nu ska kalla henne...

+  



Nu har jag precis ändrat lite på den här tjejes bloggdesign. Detta gör jag endast när jag känner att jag hinner. Så det är ingen idé att fråga. Jag har gjort hennes design förut så det var bara lite som skulle fixas eftersom mitt koncept redan finns där. Väldig trevlig tjej som skriver om sitt liv i huvudstaden.

Just nu tänker hon sälja ett par riktigt snygga kilklackar från Hm. Check it out!

Säg vad ni tycker om hennes nya layout!

Nu är det över

+  

Har haft väldigt mycket i skolan nu. Hoppas verkligen att den stora plugg-"boomen" är slut nu för ett tag så att jag hinner tänka på att blogga också.

Kan berätta lite vad jag har gjort sen senast. I lördags var jag och firade en av mina nära väns 18: års dag. Kvällen bjöd på god mat och många skratt.

I söndags var jag bara med Marcus och vid 6 kom jag hem och pluggade. I måndags och igår pluggade jag bara matte till dagens matte prov, Årskursprov i matte D. Gick inte alls bra, men men. Det gjorde det inte för någon som jag frågade.


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0