Sen jag skrev sist...

+  

Godmorgon på er! Så, ja, jag har väl inte varit så pigg på att skriva helt enkelt. Jag har haft annat att tänka på, så som plugg. Sen har jag helt enkelt gjort andra saker. Så, så är det men den saken. Detta är lite av de jag har gjort sedan i torsdags:

Jag har hämtat min balklänning från skräddaren, så nu är jag färdig för att gå på balen den 18 maj!

Pluggat!

Jag + one gick på bio och såg "Kick ass", faktiskt väldigt rolig!

Pluggat ännu mer!

Övat inför kulturskolans 50års firande, konsert den 6 maj.

A day in Borås

+  


No boundaries at all

+  


Shopping

+  Trench - Vero Moda


Skor - Dinsko

I en killes huvud...

+  

Alla killar tänker såklart olika när det kommer till relationer och förhållanden, men hur ska man veta hur just den killen tänker? Finns det några samband? Jag har ingen aning...

I många killars huvuden finns bara sex. Enbart! Dessa killar tar iallafall inte jag så värst seriöst. Sen finns det dom som bara tänker smart och nu menar jag inte pluggisarna eller något sånt. Utan istället dom som tänker förnuftigt. Kan detta gynna mig? Sänka mig? Gör jag en bra "deal"?

Sen finns det killarna som inte bryr sig, går på känsla och hoppar utför stupet och hoppas att det finns en stor, mjuk matta där nere någonstans att landa i. En rak kille som visar vad han vill, är lojal och charmig. Detta är killen jag oftast brukar falla för.

Så, hur vet man egentligen att en kille är intresserad. Jag och en kompis har diskuterat saken, iof vilka tjejer har inte det? Det måste vara det ämne som har stört inflytande på alla tjejmiddagar här i världen. I vilket fall som helst tror vi att det är mycket enklare än vad vi egentligen föreställer oss att det ska vara.

Är killen intresserad så följer han dig hem efter en utekväll, han ringer dig på dagen för att bara få höra din röst och han får det att klicka mellan er, på ett eller annat sätt. He makes the magic happen!

I hope you like me too...


Landssorg

+  Wieczny odpoczynek


Motivation sökes...

+  

Be right back...

Big mouth

+  Vill man inte att han ska komma hit eller? JO DÅ!


Godmorgon!

+  

Godmorgon!

Det är äntligen vår, ÄNTLIGEN! Men ska man inte vara fylld av liv och vara kär och galen på våren? Hmm... kan man ju ta sig en funderare på. VÅR, man behöver inte längre använda dubbla leggings för att inte frysa ihjäl och solbrillorna används mer än någonsin. Vi går mot en glass-ätande årstid med mycket bad, sol, student och sommarlov.  

Men, idag är det baar torsdagen den 15 april, sista dagen för att söka till universitetet idag, om någon har missat de, och idag är allt kul. Jag vaknade upp pigg, konstigt nog efter 5 timmars sömn. Jag åt t.o.m. frukost idag, händer aldrig annars! Känner på mig att något bra kommer att hända idag och jag vet vad jag hoppas på!


Detta var sista gången!

+  

Aldrig mera högskoleprov säger jag bara. Jag har precis fått i mig lite mat. Är sjukt trött! Har gått som i koma sen första delen av provet avslutade. Kan inte fatta att det ska vara så jobbigt det där med prov. Ja, ja. Ska försöka att gå och lägga mig ganska tidigt idag ialla fall.

Imorgon ska jag göra klart massor av grejer. Jag är hemskt bra på att starta upp saker, men när det kommer till att avsluta så går det inte lika bra. Så det blir mitt söndagsprojekt, och att bli frisk då. TRÖK INLÄGG...


Högskoleprovet...

+  

Nu ska det skrivas. Mellan 8:30 och 16:30 är jag bokad idag. Självklart med raster. Efter det kanske ni får ett inlägg! Puss

Nu är det dags för....

+  

Bröllopsfotografen!
Jag MÅSTE vara frisk imorgon!


Godkväll i stugan!

+  

Har inte skrivit på hela dagen, vilket är ofattbart då jag har varit hemma hela dagen och försökt bli frisk. Måste bli frisk tills på lördag då jag ska skriva högskoleprovet. Kan inte sitta och huttra av feber då.

Jag har i dagarna förstått hur mycket starkare man blir av allt man får vara med om. Jag har blivit "wonder woman" mot vad jag var för ett år sen. Är väldigt stolt för alla de problem och svårigheter jag har stött på, för jag har blivit så mycket starkare av det! Jag är inte lika blåögd som förut och jag är mer tjockhudad nu. Allt dumt folk säger rinner av mig. Just nu är allt när det är som bäst!

Tyck synd om mig...

+  

Godmorgon!

Idag är det värre med förkylningen. Men det går ingen nöd på mig! Idag ska jag till staden med trevligt sälskap. Sounds like a good day! Känner att jag måste komma ut även om jag mår kasst. Hmm.. undra om jag kommer att ångra det? Ska skriva högskoleprovet på lördag, hoppas ´på att vara frisk då!

Ha en bra dag!

Om tro

+  

Jag har aldrig i hela mitt liv sagt att jag har haft någon religion, men för första gången kan jag nu säga att jag är kristen. Ända sedan min moster dog för snart ett år sedan har jag hoppats att det finns något, någonstans som kan (när jag blir tillräckligt gammal) ta mig till henne så att jag får träffa henne igen.

Någon som inte har förlorat någon så nära kan knappast förstå vad vi har gått igenom. Det är sorg i hjärtat var eviga dag och kommer så att förbli i restena av våra liv. Det kommer liksom aldrig finnas den där känslan av att allt är toppen, utan det kommer alltid vara något som fattas, den känslan är jobbig. Visst, det kommer att bli bättre med åren men det kommer aldrig bli riktigt bra.

Den 12 Juni i år är det ett år sedan allas våran älskade Anna gick bort. Ett år sen man blev stum i telefonen när man fick beskedet och ett år sedan alla spänningar släppte och man kunde slappna av, då hade hennes verk gått över. Hon blev fri från alla smärtor i världen och fick bara vila i frid.

Jag vill så gärna tro att det finns något större. Något oförklarligt. Något som kan göra så att jag, om ett tag, kan få prata, sjunga och skratta med min moster igen. Nu kan jag för första gången i hela mitt liv säga att jag tror av hela mitt hjärta. Av hela min själ och av hela min längtan.


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0