Recension - Elsas mode

+  

Jag lovade för cirka en vecka sedan att skriva en recension på "Elsas mode" så, det är väl endå påtiden att göra det nu kanske.

Elsas Mode kan faktiskt vara en av de bästa chick-lit böckerna jag har läst. Speciellt när man har en egen blogg blir denna bok väldigt intressant. Elsa tar oss med i den innersta mode-klicken i Stockholms innerstad och ingenting utelämnas. I boken droppas det märkesnamn, personer och sevärdheter friskt och det är det som gör boken både unik, spännande och mer levande.

Boken visar Elsas liv ifrån att komma från storstaden NYC, göra ett snabbt stopp hemma i Borås för att sedan åka vidare till en annan storstad, Stockholm, där hon inte trivdes alls i början. Ändå utåt i bloggen visas bara de fina sidorna. Hon tar bilder på dyra inköp, som hon egentligen inte haft råd med utan spara, t alla sina små slantar till. Det näms dock aldrig i bloggen.

Elsas syn på saker och ting och hennes liv, som i slutet av boken faktiskt blir så glamouröst som hon alltid skrytit om i bloggen, gör henne verkligen unik och väldigt inspirerande. Hon tar allt med en klackspark även om det går utför. Det är bara att andas och sedan ta ett steg vidare. Hennes humörsvängningar är också det som gör henne till en tjej som man faktiskt kan relatera till, tillskildnad från många andra bok-karaktärer.

Det tycker jag är viktigt att komma ihåg att de som syns utåt i en blogg är inte alltid sanningen. Vissa ljuger för läsarna och vissa förvrider sanningen så att det ska se ut som att man har ett lite mer fint och glamouröst liv än vad man egentligen har. Även fast man tror att man känner en människa bara efter att ha läst hans/hennes blogg så behöver inte det vara fallet. Det finns mycket av en människa som aldrig syns på bloggar, på både gott och ont.


Sofi Fahrman har varit en stor inspiration för mig ända sedan jag satt bänkad framför tv7 för att se hennes Sofis mode. Hon har verkligen lyckats igen! Kan inte vänta på nästa bok!

Sjuk

+  

halsont
feber
ont i kroppen
SUCK


I'm changing

+  


Dop

+  

Efter en ganska så lyckad gårdag i gassande sol drar jag och mina brända läppar nu iväg oss på barndop. Min lill-kusin är dagens mittpunkt och sedan blir det smörgåstårta hemma hos mormor. Det säger man ju inte nej till...

Skriver mer om gårdagen när jag kommer hem. K R A M !

Bil-, MC- och mopedtävlingen "STRIPPEN"

+  

Om cirka en timme så ska jag och pappa hämta upp en annan kille och sen bär det av till Säve Depå där vi ska fixa och dona hela dagen inför tävlingarna imorgon. Som rubriken lyder är det Bil-, MC- och mopedtävlingen vid namn "STRIPPEN" som äger rum där ute. Har ni vägarna förbi, Kika in vet ja!

Vet inte hur mycket blogg det kommer bli, men, jag tycker det är kul med biltävlingar av alla dess slag så...That's just me! ;)

Ha det topp!

Sommarsyndromet

+  

Det är otroligt hur seg man blir på sommaren, eller jag kanske inte ska säga man utan jag. Jag blir otroligt slö på sommaren. De senaste dagarna har vi legat ute vid havet och stekt oss bruna, eller egentligen röda...men bruna låter faktiskt bättre. Vi har kommit hem, ätit middag och efter det inte gjort så mycket, inget som skulle vara så intressant i alla fall så att man skulle vilja skriva det i en blogg som publiceras i de stora cyberspace, nej, det hade inte varit någon hitt.

Idag har jag inte heller några planer direkt, vi får se vad som händer helt enkelt. Om jag känner mig rätt kommer jag (efter detta inlägg) att dyka ner i "Elsas mode" igen. Jag kan verkligen inte lägga den boken ifrån mig. Jag kommer att näst intill streckläsa den. Tänkte göra en liten recension på den sen, dock har jag ju redan avslöjat vad jag tycker om den. Kika in i helgen så lovar jag att recensera den då!

Ha en bra torsdag mina vänner!

Havet<3

+  


Högakusten

+  Högakusten är den finaste platsen jag varit på tror jag. Får ni chansen, åk dit!


Livet på en pinne...

+  

 
Nu sitter jag ute vid Björlanda igen. Gillar att sitta vid havet:)


Kalender och sommarläsning

+  För att hålla koll på allt som händer under hösten!Jag har väldigt länge velat köpa dessa böcker, men aldrig riktigt kommit till skott. Nu blir det till att läsa!


Rösta på min sko!

+  

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Allt blir inte som man har tänkt sig

+  

Okej, så jag kanske inte ska plugga till hösten men jag tror att allt har sin tid och det kanske inte är meningen att jag ska plugga nu. Jag tvivlade hela våren på om jag skulle orka sätta mig i skolbänken igen direkt efter studenten och nu fick jag svaret. Visst, jag är ju reserv och allt kan hända men jag tror faktiskt inte på det.

Jag ser fram emot att få jobba lite. Att åka till jobbet, jobba och sen komma hem och faktiskt vara klar för dagen. Inga läxor som måste göras. Ja, så nästa steg är alltså att skaffa sig ett jobb. Hmm..Vi får se hur det går. Jag ska försöka åka runt och dela ut CV till lite olika ställen efter att alla har kommit tillbaka från semestern.

Jag vet att jag kommer göra det som kommer att vara bäst för mig. Nu blev det såhär, och jag tror att det var meningen.


Björlanda Kile

+  


Grill och bad

+  

Efter att ha varit ute vid Björlanda med familjen igår åkte jag till en kompis och grillade. Vi sjöng också Singstar och badade i hans pool. Väldigt trevligt!


Ny design till Juanita!

+  


Juanitas blogg hittar du här!Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0