Grill och midsommar med vännerna

+  


Kärleksvisan

+  


Lördagen den 26 Juni

+  

Dagens humör: Glad, en släng av huvudvärk men dagen kommer att bli bra!
Dagens klädsel: Turkos klänning och svarta leggings och... ähh ni får en bild sen! :)
Dagens planer: Middag hos en släkting vid två och sen till Sandra ikväll för grill och mys med de närmaste
Dagens bild:


Bästa dagen i mitt liv! Bilden togs när Sandra tog första klunken skumpa och fick bubblor i näsan. Det gick inte helt bra helt enkelt. Men vi hade så kul! Vi skrattade hela dagen lång!

Jordgubbar♥

+  


Glad midsommar!

+  

Godmorgon och glad midsommar på er!

Min midsommar ska firas hos min mormor med den närmaste familjen. Det kommer nog bli super mysigt. God mat och sen jordgubbar, kan det bli bättre?Designutlottning!

+  

Det var otroligt längesedan som jag körde en tävling så nu får det bli en!

Såhär gör du:
Skriv ett kort inlägg på din blogg och lägg in bilden ovan i det och länka till detta inlägg i texten. 
Kommentera sedan detta inlägg för att berätta att du är med. I kommentaren ska du också länka till inlägget som du har skrivit.
Då är du med!Tävlingen avslutas måndagen den 1 Juli.
Lycka till!

AVSLUTAD!

Can't stop looking into your eyes

+  


Lunch med Fröken Boke

+  

Idag blev det en promenix och lunch med Sandra i fina Gallvik

Summer♥

+  


Resan till Sundsvall

+  

Okej, så resan till Sundsvall, som tog 80 mil, 10 timmar, var en liten flopp. Det regnade två dagar av tre och vi fick bara kört 4 gånger. Segt som tusan att bara sitta och vänta på att det ska sluta regna! Inget blev ju bättre av att det bara var 5 grader heller. 5 GRADER! Hur kallt är inte det på en skala?! Det är ju midsommar! Jaja, nästa race är i Piteå och de den 8:e Juli.

Idag ska jag till kära Sandra på först en promenad och sen ska vi laga lunch tillsammans. Mys pys! Hörs sen

Omänskligt trött

+  

Okej...så, jag kom hem vid halv tio efter ca 10 timmars bussresa hem. Jag är så sjukt trött! Efter lunch ska jag nog ta en liten tupplur och sen kanske jag blir människa igen. Vi hoppas på det! Nu ska jag packa upp och lägga kläder till tvätt och sånt där! C ya later, alligator!

Rare Fashion

+  

Jag hittade denna sjukt söta klänning på Nelly. Den är ifrån Rare Fashion, vilket är ett av de snyggaste märkena på Nelly


Jersey Vest Top Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM 


På väg till Sundsvall...

+  

Mycket buss blir det. Nu är vi i Linköping på väg till första stopp som är runt Stockholm, lite efter kanske. Sen är det bara raka vägen mot Sundsvall och mot flygfältet.

Det finns en stor charm med det här med att åka på tävlingar och sådär. Allt man har hemma som har med yta, det är bara att glömma. Vilket är ganska skönt. Man bara är.

Jaja, hör av mig när vi är framme någon gång. Ha det!


Sundsvall nästa

+  

Kläder och kameran är med. Ipoden är laddad och imorgon åker vi hela vägen upp till Sundsvall för att tävla. Ska bli så kul. Första racet (för min del) i år och då längtar man alltid extra mycket. Det kommer att ta oss kring 10 timmar att åka och klockan 05:30 ska jag gå upp. HÄRLIGT! Nej, men jag tror att det kommer att bli kul.

Jag vet att det inte är många tjejer och inte många av mina kompisar heller som tycker om motorsport och det är främst mina kompisar som sitter här inne och tittar, men ni får allt ta lite foton på bilar i helgens slut.

Nu ska jag göra klart det sista och sen gå och lägga mig. Ni får ha det bra!


Sova, sova, sova

+  

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle vara såhär trött efter studenten, men tydligen. Jag är helt slut! Det hjälper inte att sova heller för jag vaknar efter ca 7 timmars sömn och så kan jag inte somna om, förrens om 2 timmar igen. Då går det PRIMA!

Jaja, hoppas på att det blir bättre av den friska luften i norr i helgen. Berättar om det en annan dag..


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0