Slutspurt i slowmotion...

+  

Måndag igen, men det är inte vilken måndag som helst! Det är måndagen innan studenten som ägen rum på fredag! Jag är överlycklig! Det faktum att jag bara har tre saker att göra denna veckan gör det inte sämre precis. Imorgon ska jag på betygsamtal i Svenska B och på torsdag ska jag äta tårta och sen pynta studentflaket, kan det bli bättre? Funderar bara på om denna veckan kommer gå långsamt eftersom jag inte har något speciellt att göra. Hmm..

Jag plannerar iallafall att göra en ny design denna veckan, jag vet hur jag vill att den ska se ut, så det kommer nog inte ta så lång tid. Den kommer nog upp i helgen någon gång.

Tar ni också studenten denna veckan?

And the winner is...

+  Tycker den blir bättre och bättre!
Man får ta den för vad den är...enligt mig, en bra sommar/strand/promenad-låt...


Bildregn

+  

I fredags var jag, Christine och Sandra som sagt på Sex and the city 2 (den var nästan bättre än förra filmen!!) och efter det bestämde vi oss för att gå ut och ta några Cosmopolitans i sann Satc anda. Sagt och gjort. Vi mötte också upp några av mina kompisar...så, här kommer bilder från kvällen.

P.s. Det är fem hela dagar kvar till studenten!!


Nu blir det bio!

+  


Springtime

+  


Saray.se

+  


Jag tänkt tipsa om en sida som säljer otroligt fina smycken och väskor. Företaget heter Saray.se och är ett företag som verkligen har fått sig en uppsving med hjälp av bloggarna. 

De har verkligen mycket som faller mig i smaken. Vad sägs om snygga ringar nu till sommaren eller varför inte en strandväska och en matchande sjal? Jag tycker verkligen att ni ska kolla in sidan, finns otroligt mycket fint!

Länk till Saray
Lg Km900 Arena

+  Jag fick en ny mobil i födelsedagspresent, alltså har jag haft den sen i november.

Lite fakta:
Det är en mobil helt i touch som har 2 kameror, en på framsidan och en på baksidan, varav en är en 5 mpx kamera. Den har de nya OS-operativsystemet, som är otroligt snabbt. Den har också Wifi och andra funktioner som kan vara bra att ha.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med den. Nu tänkte jag göra en liten utvärdering av Lg Arena för såklart finns det både plus och minus.Vi börjar med det posetiva:
Bra storlek på skärmen

Snabb touch-funktion

Lätt använd

Bra kamera

Bra WifiKort taltid (4 timmar)

Batteriet håller ca 3-4:a dagar beroende på hur mycket man pratar/surfar/smsar/etc.

I och med att det är väldigt lik en dator måste den startas om ibland, vilket den gör av sig själv.

Surfar man genom Wifi funkar inte flashen som behövs för att t.ex. kolla på youtube-klipp.

Good morning kids!

+  

Tjenamors! Sovit gott?

Det har jag! Dock sov jag med mobilen i handen halva natten, duktig jag är! Nej, men skämt åsido...
Idag ska jag försöka mig på att gå ut och fota, det sägs ju att det ska bli sämre väder och då måste man ju passa på. Idag måste också mitt rum städas. Ser ut som jag vet inte vad här och till sist har jag lite plannering att göra. För vad? Det ni ;)

Sounds like a good day.

Från bal till bondgård...

+  

Igår morse samlades alla tekniker på stationen för att åka på en liten resa med kursen: Teknik och företagande. Alla studiebesöken var runt omkring Varberg/Falkenberg, så det var inte så långt alltså. Första stoppet på resan var vid en bondgård. Hade man kunnat tagga saker annat än på facebook hade jag taggat orden: Bajs och söta kalvar till detta studiebesök. Nästa stopp var sågverket. Tror jag inte ska kommentera detta. Sista stoppet på resan var Ullared. Där fick vi fika (KAFFE!!) och fick lyssna lite på hur Ullared fungerar. Vi fick såklart en snabbvisit inne i varuhuset också. Där köptes finfint nagellack! Efter det var det dags att dra sig hemåt.

Efter att ha haft fint väder hela dagen kom man hem till regn och rusk, men glad. Dagen var otroligt rolig och nu tycker jag att det är synd att vi inte kan resa, hela klassen innan vi slutar.


Första gången Christine var på Ullared denna dag... hihi


Studentbal 2010 - Del 3

+  
Vackra Christine!
Haha xD Jag kommer att sakna er obeskrivligt mycket!


Gull-Sandra!


Studentbal 2010 - Del 2

+  Sandra var otroligt fin!


Christine likaså!


...och Emelie var i sitt esse!


Studentbal 2010 - Del 1

+  


Dessa bilder är ifrån kön, utanför Valand:


Min baldejt och jag...


Jag och Emelie

+  Bild från skolans hemsida..
Det kommer upp fler när jag har redigerat dom!


Baloutfiten

+  Klänning - Bride and Beauties (Borås)
Skor - Dinsko
Väska - Åhlens


Sjuk innan balen

+  

Det är bal ikväll och jag är förkyld. Detta händer alltid. Jag blir inte ens förvånad av min otur längre! Det är bara att klä upp sig, sätta på leendet och tänka glada tankar! För ikväll ska vi ha kul!

Bilder kommer imorgon. Orkar inte riktigt skriva, ska dricka c-vitamin nu

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha!Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0