Snart är det jul

+  

Bara tre veckor kvar till jul. Är inte det helt sjukt? Känns som om det var igår vi hade frukost med klassen och sedan stod och dansade på ett flak. Det känns som om det var igår som solen sken och man gick i shorts och linne.
Denna höst har gått otroligt snabbt och till och med övergått till vinter. Jag gillar vintern faktiskt. Se hur det snöar utanför fönstret, man tänder ljus, har adventsljusstakar, och äter pepparkakor och dricker glögg. Mums!
Godmorgon

+  

Hoppas att alla mår bra och kommer få en bra dag, denna tisdag!Presenter

+  
Kofta - Lindex | Bok - Diamanter är för evigt
Circulärt polarisationsfilter | ND filter
Star filter | Pengar 
Presentkort | Leggings (som ligger i tvätten)


Ibland

+  Ibland blir man jätteglad av bara små saker!


Biodags!!

+  
28 november 2010

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att ni är pigga och glada! Det är iallafall jag...för idag ska jag...eller ni får se det i nästa inlägg!

Jag är bara så otroligt glad just nu! Snart får jag reda på om jag har kommit in på universitetet, inte ens 2 veckor kvar. Längtar så otroligt mycket efter att börja plugga, träffa nytt folk och liksom bara ha något att göra på dagarna. Så, håll nu tummarna för mig! :)

Dagens...

+  Linne - Veromoda
Kjol - Gina
Halsband - Lindex


27 november 2010

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att ni mår bra och att ni ha sovit gott i natt, det har iaf jag efter ett Lisebergsbesök igår och allt. Idag är det släkt kalas som gäller här hemma hos mig! Så idag blir det både smörgåstårta och vanligtårta. Julmust och kaffe.

Det blir en bra dag idag!


Världens sämsta bloggerska

+  

"Och priset som världens sämsta bloggerska går till......(Trumvirvel) LINDA från Lindasara.blogg.se!! Grattis!"

Jag vet inte riktigt varför det har blivit såhär. Idag vaknade jag (ingen tanke på bloggen) och sket i frukost utan åt lunch vid ett (ingen tanke på bloggen). Nu är jag nästan fullt påklädd och kom på att man kanske ska skriva lite. Skulle nog hjälpa till om man skrev blogg i pannan, men nu står det iaf på min skärm. Så, nu ska jag inte glömma bort min lilla blogg mer! L O V A R !


19!

+  


Dagens blogg

+  


Vinnaren är:


24 november 2010

+  

Godmorgon på er!
Hoppas att ni är pigga och glada idag att ni har massa snö där ni bor. Finns det något mysigare än snö, när man är inne?

Da'n före da'n idag då! Fast vad är 19 egentligen för ålder? Bara ett år närmare 20.
Idag ska jag iallafall jobba med en hemsida som jag håller på med och sen blir det också att städa lite inför helgens släktkalas.

Ni får ha en bra dag!


Bild från förra vintern med massor av snö


You'r mine now

+  


Dagens blogg!

+  Bli morgondagens blogg!


20 november 2010

+  

Hejsan!

Hoppas att ni också har vaknat upp i ett fint snölandskap denna lördag! Hoppas att ni också är pigga och glada!
Jag är väl glad men inte så pigg idag kanske. Sov hos en kompis i natt och vi var hemma ganska sent också, men åh va vi hade kul igår! Verkligen jätteroligt!

Det blir nog en film ikväll hos samma kompis. Jag hoppas på en mysig julfilm nu när det ändå ligger snö och så, då vill man ju ha den stämningen!

Vad ska ni göra ikväll?Blogg.se gör mig sur! Man kan inte lägga upp bilder!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0