In the shadows

+  

Okej, okej… det kanske är år och dar sen jag skrev något senast men det har sina förklaringar och dessa förklaringar är HEMLIGA! I alla fall i nuläget. Jag har det i alla fall underbart och varför.. ja.. det är ju som sagt en liten hemlis som jag inte kan avslöja än.

Så tänk, det är bara 10 dagar kvar tills jag blir sambo med min underbara Andrew. Ska bli toppen! Har redan tänkt ut hur vi ska fira hans flytt! Det blir i sin tur en liten hemlis för honom. Mycket hemligheter här och inga avslöjanden, vad tråkig jag är då!

Nje nu ska jag iväg en sväng. Ganska svårt att skriva när jag inte får avslöja för mycket, men okej…


Andy, jag saknar dig där hemma<3


Open up your ears and hearts

+  


Life is wonderful

+  

Ni förstår inte hur många små rosa moln jag svävar på just nu. Igår fick jag reda på att min pojkvän som nu bor på Gotland fått jobb här i Göteborg och kommer därför att flytta hit och bo hemma hos mig från och med 1:e maj. Det är otroligt, vi har inte känt varandra så länge men ändå känns det som en evighet och allt är perfekt.

Skulle inte kunna tänka mig någon som passar mig bättre, som är mer underbar eller snällare mot mig än vad min Andrew är och nu ska vi bo ihop i mitt lilla rum!

Som sagt, den 1:e maj blir jag sambo, om man nu kan kalla det så när man fortfarande bor hemma.


L.O.V.E

+  

L is for the way you look at me
o is for the only one i see
v is very, very extraordinary
e is even more than anyone that you adore and
+  

Det var längesedan jag vaknade såhär glad och såhär utvilad som jag gjorde morse och allt för att min pojkvän vaknade bredvid!
Idag blir det shopping i stan, middag hos en släkting ikväll och senare kanske en sväng förbi IKEA. Ikväll blir det nog bara nya med älsklingen. Måste ta vara på den lilla tid han är här!

I ♥ Gbg

+  

Vad jag verkligen älskar Göteborg dagar som denna. Det är soligt och varmt och den grå vintern har gått över till en grön vår. Skinnjackan, conversen och solbrillorna åker fram i takt med att uteserveringarna öppnas. Jag känner på mig att detta kommer att bli en underbar vår med en efterföljande, ännu bättre, sommar. 

Har ni inte varit i Göteborg på sommaren tycker jag att ni missat något. Gatorna fylls på med turister, band kommer och spelar och man kan ha picknick i slottskogen med alla vänner. Ta färjan ut till några av öarna.
Åh, vad jag vill ha 25 grader, shorts och sommar!

Ska ni komma till göteborg och bo i sommar? Eller bor ni kanske här?Fredag!

+  

Äntligen fredag, vilket betyder en helg med pojkvännen, som snart kommer med flyget hit, och mindre plugg. Är alltid så otroligt roligt att träffas, eftersom det inte blir så ofta.

Så snart ska jag dra mig och åka in för att hämta honom vid flyget! :)


Ny design

+  

Nu kände jag för en förändring här. Jag har tappat bloggandet helt och det tycker jag är synd eftersom jag tycker att det är så roligt! Så, nu satte jag ihop en ljusare design, små pill kvar på den, men jag ville ha något enkelt och ljust. Nu är våren här och rosa it is!

Har massa inlägg på g som kommer upp inom kort, så se till att inte missa något ;)

Private Party

+  


4 april 2011

+  

Godmorgon på er!

En ny vecka betyder mer plugg, men det känns inte som att det gör så mycket. I slutet av veckan slutar en av mina fyra kurser jag läser nu, plus att jag får besök av finaste pojkvännen, fredag till söndag, hur grymt är inte det?!

Så dags att sätta igång. Jag har redan börjat med sista deltentan som ska in på fredag, den ska göras klart och sen första fotouppgiften. Känns ändå bra! Sen dags att göra lunch till mig och syrran.

Vad gör ni idag?


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0