29:e

+  

Studiestart för många och så också för mig. Jag har idag börjat ett treårigt program och det känns väldigt bra! Jag ska i tre år framöver gå "Digital design" på högskolan i Kristianstad. Det är en kurs som utförs på distans vilket jag tidigare har tyckt funkat väldigt bra, så jag ser fram emot detta.

Bloglovin

+  


Tänkte påminna er om att ni kan följa bloggen via bloglovin. Detta gör ni antingen genom att klicka på länken, bilden eller klicka på plus-symbolen högst upp i menyn.

Halloncupcakes

+  

Jag älskar verkligen dessa. Har tagit ett recept och sen modifierat det efter min smak och gjort dem glutenfria för syrrans skull. Kan verkligen rekomendera er att testa dessa och det skulle vara kul att höra vad ni tycker!


Just nu

+  



Jag kom hem för en stund sedan och då jag har lite ont i halsen ligger jag nu i sängen. Datorn är kopplad till tvn och "Love and other drugs" står på schemat!

17 augusti 2011

+  

Vaknade idag av att strömmen gick...härlig start på dagen, men nu är den uppe igen. Jag är påklädd och ska om ca 40 minuter traska iväg och ta tåget. Idag står det lunch med Andrew på schemat och sedan får vi se vad som händer. Kanske åker hem igen. Har lite att göra, med bloggdesigner och liknande.

Ville bara säga godmorgon innan jag drar!
Ha en fin dag!

16 augusti 2011

+  

Här sitter jag i sängen, använder tvn som skärm till datorn och äter riskaka. Jag håller på att få igång en ny design, som ni kanske ser. Jag vill ha en förändring. Jag har nästan helt tappat glädjen för att blogga, och det var längesen nu som jag skrev ett inlägg där jag verkligen brann för varje ord, som de var förr. Därför försöker jag nu med en ny design som nystart.

Jag har tänkt på många olika inlägg som jag skulle kunna skriva, men alltid är det något som stoppar mig, oftast lathet. Jag har massor av kommentarer som ännu inte är besvarade och publicerade och varför? Jo, lathet. Har varit otroligt lat under sommaren, på gott och ont. Har levt livet med min älskling, så, jag får väl skylla på honom ;)

Nu ska det bli ändring i alla fall, för jag minns när jag skrev runt 5 inlägg om dagen och hur kul det var med all respons jag fick. Nu ska jag ta mig i kragen. NU KÖR VI!

11 Augusti 2011

+  

Godmorgon!

Är allt bra med er? Med mig är det toppen dock något trött efter lite dålig sömn i natt. Idag ska jag iväg för en lunch med fina Johanna och sen ska jag försöka ta mig till banken innan dom stänger. Måste ordna lite med mina konton och hoppas att de kan ordna det för mig.  

Nu ska jag fixa mig för ska ta bussen vid 12 tiden.

Ha en bra dag!

8 Augusti

+  

Godmorgon!

Nu sitter jag här hemma, pojkvännen har sin första jobbdag efter semestern idag. Så idag ska jag sysselsätta mig med att städa hela huset, fixa naglarna och lite sånt där och att lägga upp mina gamla skolböcker från i vår på blocket. Tror inte att det kommer att bli några svårigheter att sälja, de är nästan oanvända.

Ska också försöka blogga mycket och lägga upp bilder som jag sitter på. Håll utkik!

Bio

+  

Ikväll ska jag och pojkvännen på Cars 2!


Borås djurpark

+  

Bloggen blir helt klart lidande när det händer mycket. För det gör det verkligen! Jag har som sagt blivit sambo med världens finaste kille för snart 3 månader sedan, men i väntan på lägenhet bor vi hos mina föräldrar. Att bo med den man älskar är nog det bästa som hänt mig, han är det bästa som hänt mig och jag är SÅ LYCKLIG!

Att bo tillsammans med sin pojkvän betyder också att jag vill spendera all tid med honom som vi får. Efter att han slutat jobba och nu när han har haft semester har vi varit som klistrade och jag har haft en underbar sommar!

Nog om det, idag har vi varit i Borås och handlat lite på Nelly outlet och varit på Borås djurpark. Shopping fynden kommer upp inom kort, funderar på att göra det i en Haul-video...vad sägs om det?

The island

+  

Våra två veckor på Gotland blev bra även om vädret hade kunnat varit lite bättre. Vi har ändå hunnit med att ligga och pressa de soltimmar som vi fick och vi har tagit det lugnt, som hör semestern till.
Här kommer några av alla bilder som jag tagit under veckorna!

 


Sofis mode

+  

Jag har helt glömt bort att visa att jag fick tag i en goodiebag från Sofis modes sommarturné när de var i Visby. En kasse med gott och blandat i.


Kassen innehöll:

Tidningen Sofis mode
Tidningen Klick
Tidningen Aftonbladet
Rabattkod på Bubbleroom.se
2 Compeed
skoskavsplåster
Wasa Crisp & Cereals
Sunsilk Co-creations - Shampoo och balsam
Sensai Total Finish - Puder
Depend nagellack - nr 4, nr 30 och nr 23

+ en bra kasse att ha till stranden i sommar. Perfekt!



Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0