Julklappar

+  

Hej!

Hoppas att eran julledighet varit lika skön som min varit! Har haft fullt upp men det har ändå varit roligt! På julafton var vi hemma med familjen och bara tog de lugnt. På juldagen blev det middag hos en släkting och den 27e var det pappas födelsedag som firades.

Många fina julklappar har jag fått också. Här kommer några bilder på dom! :)


Juloutfit

+  You and me

+  You and me always

Musikhjälpen!

+  

 

Alla borde ta sin chans att hjälpa till för flickors rätt att kunna studera.

Smsa 50, 100 eller 200 mellanslag artist och låt till 72999


Strömavbrott

+  Strömavrott ger tid för annat än plugg. Här ska föras!

Vad vill ni veta om bloggdesign?

+  

Jag håller på med en projekt just nu som innefattar kurser inom bloggdesign, så jag undrar vad ni är intresserade av att lära er?

Första snön!

+  


2011.12.05

+  

Godmorgon på er!

Ny vecka, lika mycket plugg som vanligt och allt snurrar galet snabbt! Skönt är iaf att jag och min älskling bara har två julklappar kvar att köpa. Sjukt skönt! Så dom ska köpas nu i veckan!

I eftermiddag ska jag på ansiktsbehandling på Stinas Face & Body, skönt att unna sig lite och en grym avkoppling! Behöver verkligen det just nu känner jag. Ska bli underbart!

Dags att gå tillbaks till skolböckerna! Ha en bra dag!

Lördag med middag och Liseberg

+  


FOTO: Andrew

 

Eftersom det inte blev jättemycket firande av mig förra veckan så bestämde jag och Andrew oss för att fira mig lite mer idag. Det blev middag på favoritresturangen Pasta + och efter det bar det av till Liseberg för julmys. Våffla, choklad, konståkning och massor av mys, bara vi två. UNDERBART!Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0