Senaste inköpen

+  

HTC desire HD - I love it!!


27 februari 2011

+  

Godmorgon kära ni!

Jag har helt enkelt inte orkat skriva något av flera olika anledningar men jag ska i alla fall försöka att komma tillbaks för jag tycker ju att det är så grymt kul att skriva, plus att jag snart kommer ha massor att skriva om när pojkvännen kommer hit!

Idag ska jag i alla fall plugga gärnet så att jag ligger mycket före i tiden, så att jag slipper plugga så mycket när han kommer hit,det är allt. That's my life right now...

WIHHOOO

+  

Ni kan inte gissa vad jag har köpt... wihooo!

Gone

+  

När försvann mitt liv? När blev jag en pluggis?

Ute skiner solen och har gjort i flera dagar och jag sitter fortfarande och lyssnar på min lärares föreläsningar på datorn om marknadsföring och mediernas historia. Snart orkar jag inte mer. Mitt huvud är fullt av information och även om jag skickat in skrivuppgiften två dagar i förväg så är jag inte speciellt glad för det.

Jag vill bara att en vecka ska gå. 7 hela dagar och HAN är här, hos mig. Hitta på massa saker, mysa, promenera och sen åka till gotland och ha det grymt.. nej jag orkar inte mer.. måste nog ta en power nap för min kropp orkar inte mer information för stunden...

I want summer

+  

Tänk att få gå runt och strosa i butikerna en varm och solig dag och köpa sommarkläder som man kan dra på sig redan dagen efter. Helt underbart! Dock finns det en liten detalj i min dröm, student är lika med tom plånbok, men man kan väl alltid drömma, right?

Jag skulle vilja ha dessa plagg! Underbara rosa, fina, ljusa, tunna. Åh vad jag vill ha sommar just nu!! Solen har iallafall börjat ta sig fram på dagarna men minus 14 grader låter inte så somrigt eller ens vårigt i mina öron. Jag håller tummarna så hårt jag bara kan att våren snart är påväg hit!

Läsarfråga

+  

 

Jag fick en fråga om det HÄR inlägget som jag tänkte svara på. Den grå förpackningen är en inpackning som jag använder som både inpackning ibland och som balsam när jag tvättar håret. Den svarta förpackningen är som en gel som man tar i, i blött hår och som gör att håret blir rakare. På mig som har lockigt hår gör det att mina lockar blir mycket finare och mindre frissiga, men har man rakt hår så hjälper det till mot t ex frissighet i fuktigt väder osv.

Rekomenderar verkligen båda produkterna! Inpackningen ligger på runt 180 kr och gelen på ca 150 och finns att köpa hos bland annat frisörsalonger.


Skrivkramp

+  

Okej, så nu har jag suttit och tittat på en vit inläggssida i typ 10 minuter. Jag har massor av ideér på vad jag kan skriva om, men ingenting kommer ut ur fingrarna. Jag har också massa inlägg för framtiden i huvudet...men det är i framtiden det. Så vad vill ni läsa?

Funderar på att gå ut i det fina vädret och knäppa lite bilder, men får se. Än så länge är mitt huvud tungt av en migrän, light, och därför känns inte solsken som en bra idé. Hoppas på att det försvinner om en stund.

Min blogg har varit otroligt tråkig de senaste och jag vet exakt vad det beror på. Jag har inget att skriva eftersom jag sitter med näsan i skolböckerna hela dagarna. Jag vill verkligen skriva, göra videoguider, göra fina kollage och lägga upp fina foton, men nej. Här är det marknadsföring som gäller! Om 2 veckor kommer Andy hit och då kommer jag förstås plugga, men jag kommer också att hitta på massa kul med honom, så då blir det mer bilder och roliga saker!

Nu ska jag köra ner näsan i böckerna igen. Ha en bra lördag!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

+  

Fuerteventura!
Helt underbart!Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

+  

Saken är den att jag inte ofta oroar mig för saker. Jag tar saker som det kommer. Att oroa sig brukar ofta bara vara onödigt eftersom man ägnar ämnet extra tankar, vilket gör det större och värre!

Jag blir istället otroligt nervös för att t ex gå upp på scen, men det är ju bara en kort stund och sen ordnar det upp sig.17 februari 2011

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att allt är bra med er och att ni är pigga, glada och framför allt friska i dessa sjukdomstider!

Jag har precis gått upp och ska sätta mig och plugga en stund innan det är dags att göra sig i ordning och åka in till stan för att träffa tjejerna för en fika. Mysigt! Blir ju att man ses lite mindre nu med allt plugg.
Ikväll blir det nog skype-prat och efter det blir det nog James Bond!

Hoppas att ni får en underbar dag vad ni en ska göra idag och ikväll!
K R A M

Lycka ♥

+  

Ni kan inte förstå hur glad jag är! Nu är allt bokat och Andrew kommer hit den 2:a mars för att stanna en vecka. Sedan blir det också en vecka på Gotland för min del. Vi får nästan tre veckor tillsammans! Längtar som en galning!

Dag 10 – Min hårrutin.

+  


Jag gör faktiskt inte så mycket med mitt hår. När jag som 11 åring fick lockigt hår så ville jag först bara platta håret men jag lärde mig med tiden tycka om mitt hår, så nu gör jag inte så mycket.
Eftersom mitt hår lätt blir frissigt och torrt är en bra inpackning räddningen. Jag använder t.o.m. inpackning som balsam och så försöker tvätta håret så sällan som det bara går, för att det ska bli mindre slitet.

Efter tvätten så borstar jag alltid igenom håret, jag vet att det är bättre att kamma, men tycker det blir finare lockar om man borstar. Sen tar jag i Straight Cream för att lockarna ska hålla sig längre och bli mindre frissiga och håret inte ska bli stort och burrigt. That's it. Svårare än så har jag det inte!

You and me

+  


Alla ♥ dag

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att ni har sovit gott och att ni har blivit uppvaktade av era älsklingar en dag som denna.

Jag har sovit gott men idag är det massor av plugg som står på schemat. Tyvärr kommer inte dagen firas pga att pojkvännen bor så långt bort, men när han kommer hit i slutet av månaden blir det nog något litet.

Ska ni fira alla hjärtans dag?

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

+  

Jag och finaste Christine när vi skulle på maskerad i höstas. Har alltid kul med dig!
Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0