On our way

+  

Nu sitter jag och Andy inpackade i teamets buss. I helgen står dragracing på schemat och Tierp är destinationen. Första helgen denna sommaren och att ha varit utan racingen är ovant efter de 11 år vi hängt med, så jag tror nog att denna helg kommer att bli toppen!


Bilder on the way

+  

Bilder från vägen hit till Gotland i måndags. Resan gick bra förutom en åksjuka på båten som inte var att leka med. Det blir dubbla doser åksjuketabletter nästa gång vill jag lova!


Fina Gotland

+  


Vill du ha en bloggdesign?

+  

Jag tänkte sätta igång och göra lite designer, så är det något som är intresserad så gör jag nu gratis designer ett tag under sommaren.

Allt ni gör är att maila mig på Blogg.lindasara@live.se. Du kommer att få frågor om designen som du ska svara på och sen ska jag försöka knåpa ihop den så fort jag bara kan, vad sägs om det?

Jag är klar!

+  

Att säga att jag är klar med skolan och att jag är godkänd är det bästa jag hört sen januari. Jag har pluggat fyra kurser och alla på 50% vilket med lätt matematik betyder att jag har pluggat 200% och cirka 80 timmar i veckan. En bedrift som jag är otroligt stolt över, men som jag definitivt inte rekomenderar och inte skulle vilja göra om.

Dessa ca 5 månader av pluggande har varit hårda och jag har offrat mycket av de som jag tycker är viktigt. Har inte träffat vänner så mycket som jag hade velat och inte heller givit Andrew all den tid jag skulle önska att jag skulle haft. Men, nu bor vi tillsammans och är mer kära en någonsin och mer än ett halv år har gått sen vi både förstod att det var vi. Andrew, du är allt!

JAG ÄR KLAR!!!

Oskarshamn

+  

Nu är vi i oskarshamn och väntar på att båten ska dyka upp och lägga till vid hamnen. Det tog cirka 5 timmar och köra hit men då stannade vi på McDonalds och på Ica på vägen, så allt har gått smidigt! Nu verkar det bli en lång väntan innan vi får åka på båten och ta oss de sista 3 timmarnas resväg innan vi är framme. Hoppas att det går snabbt och att det inte gungar för mycket så att jag blir åksjuk...

Längtar tills denna dag är över och vi kommer fram till Gotland!

Nu drar vi!!

+  

Väskorna är packade, blandskivorna med sommarmusik är brända och i cd-växlaren, dricka och godis till resan är köpt och vårt rum är städat så att man slipper komma hem till ett stökigt rum. Två veckor ska vi vara på underbara Gotland med Andrews familj. Han ska åka hem och jag på semester och OHHH va härligt det kommer att bli! Bada, sola, äta glass och bara vara!

Sist jag var på Gotland såg det ut så här. Vinter och OTROLIGT kallt! Vi håller tummarna för att det ska bli lika fint väder som väderprognoserna visar på.

21:10 går båten från Oskarshamn och innan dess ska vi lämna tillbaka en billaddare till mobilen som inte passade och sen ska vi packa in allt i bilen. Ska bli så härligt!!

Lunch på stan

+  

Nu är jag hemma efter en dag i staden och OJ va mycket folk det var. Partille cup är ju här denna veckan, vilket jag hade glömt, så hela staden var fyld av handbolls killar och tjejer från hela europa. Det blev iaf en lunch med min vän Sandra och mycket snack och lite shopping. Lunchen åts på favoritstället Kosmos där det traditionsenligt åts panangkyckling. Mums!!


Måndag

+  

Sista veckan innan semestern, för de flesta som jobbar då. Så också för Andrew och nästa måndag sitter vi en bil genom landet med skönmusik i högtalarna och sjunger med. Vi ska till Oskarshamn för att ta båten där ifrån till Gotland. Vi ska vara där i två veckor med hans familj och jag tror att det kommer att bli TOPPEN! Senare i veckan ska man väl börja tänka på vad man ska ha med sig och så. Är jag den enda som faktiskt tycker att det är roligt att packa?!

Just nu sitter jag och fixar med min nya dator. Har fått en lite mindre dator som jag ska kunna ha med mig t.ex. när jag börjar plugga och inte pluggar på distans längre. Senare blir det väl till att laga lite lunch och sen får vi se, kanske en promenad.

Hoppas att ni får en underbar dag!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0