Vi ♥

+  

Vi på midsommar!

Vi skrattar oss lyckliga tillsammans


Midsommar

+  

Glad midsommar!

Man hade ju önskat lite sol idag men inte då. Himlen är täckt av moln och det är inte speciellt varmt i sovrummet, där fönstret är öppet. Dock ska inte detta få sätta stopp för en bra dag!

Dagen bjuder på middag med familjen med grillat kött och sen jordgubbar till efterrätt. Efter det ska jag och Andrew traska ner till en kompis. Där väntar vännerna och midsommarfest. Det kan nog bli en bra dag idag med, trots vädret.

Hur ska ni fira midsommar?

True love

+  Man ska vara glad för det man har och för alla som betyder mest, mår bra!

Cupcakes

+  

Har bakat! MUMS! :)


Slottskogen

+  

Vi har verkligen haft en underbar helg! Igår åkte vi som sagt Paddan, en tur på kanalerna i Göteborg, med Andrews familj. Då jag bara åkt Paddan en gång, och det när jag var liten så var det faktiskt ganska kul för mig med, även om man visste allt. Haha. Efter turen, lite shopping och glass åkte vi hem till oss för att få i oss lite mat och för att våra familjer skulle träffas ordentligt, då de bara pratat i telefon med varann.

Nu gör vi ett snabbt stopp hemma efter att ha släppt av hans familj på flygplatsen igen. För snart ska vi åka till Slottskogen för att säga hej då till Christine som åker till Australien. Redan nästa vecka flyr hon landet för ett toppenjobb! Helt sjukt, så snart! Kommer kännas konstigt att inte ha någon att ringa, för en fika när man behöver prata av sig eller bara vill komma ut och göra något. Kommer verkligen sakna henne under året som hon kommer att vara borta, men oh vad hon kommer att få det kul!

Nu ska jag försöka bli lite piggare, SJUKT trött, och sen ska vi åka.

Besök från Gotland

+  

Snart ska jag och Andrew dra oss för att hämta upp hans föräldrar på flygplatsen. De kommer vara här fram tills söndag och imon är det en tur med paddan plannerad och middag här hemma med familjen. Kommer nog bli mycket trevligt tror jag allt!

Idag har jag och Andrew haft en toppen dag! Det började med sushi till lunch och då de ställt upp lite tivioli och andra saker i vår lilla stad gick vi runt en sväng där med. Sen bar det av mot stan och vi gick en sväng i Haga för att sedan åka vidare till slottskogen, där det blev en promenad och årets första mjukglass, MUMS!

Nu behöver vi göra oss i ordning för att åka.
Hoppas att ni får en fin fredagskväll!

K R A M !

Ett år sedan

+  

Jag har suttit och kollat igenom bilder från studenten förra året. Vilken otroligt härlig dag det var! Solen sken och alla hade största leendet på sig. Dagen var perfekt helt enkelt!
Idag när jag såg alla studenter springa ut från gymnasiet med sina vita mössor på sned och visselpipor i munnen, så blev jag avundsjuk. Varför får man inte göra om hela dagen?! Min studentdag gick så otroligt fort. Det började med att jag knappt sovit under natten och sedan upp för champagnefrukost med klassen och sedan vidare till skolan. Tiden bara flög förbi! Jag vill göra om dagen!


Vår klass sprang ut till denna låt! Magnus Uggla med Vittring
<

Studenten

+  

Jag har precis kommit hem från min gamla skola där jag och en vän varit och kollat på studentutsläppet. Det är perfekt väder för dagen också. Inget kan gå fel idag, känns det som.

Tänk att det redan är ett år sen jag stod där i vit klänning och studentmössa och drack champagne på det skumpande flaket tillsammans med klassen. Ett HELT år! Tiden har gått så otroligt fort och jag börjat undra vad jag har gjort av all tid. Visst, nu i vår har jag ju pluggat, hela 37,5 högskolepoäng, som jag är jättestolt över. Jag har blivit sambo med världens mysigaste kille, här på mitt lilla rum hos familjen. I höstat gjorde jag inte så mycket dock, vilket jag fortfarande inte mår helt bra över, men man ska väl unna sig lite ledighet efter 12 år i skolan?!

När min käreste kommer hem från jobbet ska vi fira den långa, kommande ledigheten med grillning med familjen och sedan dra oss mot studentmottagning hos en kompis, Johan. Kameran hänger med!

Hoppas att ni mår bra och att ni har det lika soligt som jag har det!
Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0