Tjejmiddag

+  

Hej på er!

Hoppas att allt är bra! Med mig är det toppen!

Om ungefär 2 timmar ska jag ta bussen för att möta Christine och sen ska vi hem till henne i stan för att laga middag och ha en riktig tjejkväll. Mat, tjejsnacka...ja, ni vet det vanliga! Kommer bli super! Måste passa på att träffa henne nu när hon kommer fly landet för ett år. Kommer sakna henne, även om jag unnar henne detta erbjudande så mycket!

Bild på Christine och mig, från halloween 2010


Världens bästa pojkvän!

+  


Jag tycker faktiskt att jag har världens bästa pojkvän. Jag har fått en superduper mysigt OnePiece av honom idag, att mysa runt i. Kommer bo i den här hemma! <3

Pannkakor, sång och tentaplugg

+  

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra denna tisdag!

Vaknade som vanligt av pojkvännens alarm klockan 05:45 men somnade lika snabbt igen och vaknade av mitt alarm 08:45, som vanligt. Även om vi la oss tidigt så har jag varit helt slut hela förmiddagen. Dock har jag fått mycket gjort ändå i skolan, så det känns skönt! Jag unnade mig också pannkakor till lunch. Smarrigt värre!



Nu har jag precis kommit hem från dagens sånglektion och det är dags att sätta sig och plugga lite, men först blir det nog knäckemackor och kanske en kaffe.

Ha en bra eftermiddag!

22 maj 2011

+  

Godmorgon på er denna söndag!

Hur är läget med er? Med mig är det toppen! Igår var jag, Andrew och familjen på IKEA där vi köpte en ny säng eftersom min förra var så liten. Efter lite fix i rummet så gick den in och jag har inte sovit såhär bra på ett tag nu, så det är skönt!

Idag blir det lite av en "hemlig utflykt" för Andrews del då jag inte sagt vart vi ska. Kommer bli supermys iaf! Hoppas att det inte kommer regna bara!

Nu ska jag upp och göra mig i ordning lite och sedan får pojken vakna! Hehe
Jag hoppas att ni kommer att få en toppenfin dag och jag hoppas att ni har sol där ni bor!

K R A M !

Freedom of love

+  


Tatuering

+  

Just nu sitter jag och tittar på tatueringar, egentligen är det helt onödigt för jag har redan bestämt mig för vad jag vill göra. Det gjorde jag redan för 2 år sedan, men har helt enkelt inte vågat, men jag ska göra det! Det är en s.k. "minnestatuering".

Jag är helt säker på motivet, men dock inte på exakt var den kommer sitta. Troligtvis kommer den sitta på underarmen, ganska nära handleden. Jag känner att jag snart måste våga, hehe. För jag vill verkligen ha den. Det är bara min rädsla för sprutor som stoppar mig, men tar jag mig inte i kragen och vågar kommer jag aldrig få den och då kommer jag alltid vilja göra den.

Funderar på att boka tid efter sommaren!





Gårdagskvällen

+  

Gårdagskvällen var supermysig. Det bjöds på godis från 4-gott, ostbågar och en Mud Slide. Är man tillsammans med en bartender så är man. ;)
Det var i alla fall supermysigt. Dock var det fel låt som vann, eller vad tycker ni?

Idag ska min kusin firas som fyller ett år. Bilder kommer!

Hoppas att ni får en underbar dag! Kram!

Eurovision song contest

+  

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er denna lördag! Med mig är det toppen! Jag och pojkvännen + familjen har varit i stan en sväng och bland annat inhandlat godbitar till Eurovision ikväll. Vad tror vi? Kommer Sverige komma högt? Det tror inte jag om jag ska vara ärlig. Egentligen tycker jag inte att det finns några superlåtar i år, men ändå tittar man på det, hmm.

Jaja, nu ska jag fortsätta o gosa med min goding till pojkvän! Ha en bra kväll!!



+  


Sambo is the shit!

+  

Då har jag varit sambo i hela 12 dagar då, wooooooow, haha, nje men jag trivs otroligt bra med det! Så, jag tänkte stapla upp de fem bästa sakerna med att bo tillsammans med sin älskling helt enkelt.

1. Little miss Sunshine?
Alla vet att man inte kan vara på topp alla timmar, varje dag, hela året om. Om man träffar sin käreste, vi säger, två gånger i veckan och dessa två gånger är man på riktigt uselt humör. Kanske inte det roligaste för den andra, men jag har märkt nu när man bor ihop kan man ha dåliga dagar, men det gör inte så mycket för det finns andra dagar som är bra istället.

2. Hemtrevligt
Det finns något väldigt hemtrevligt med att ha alla hans saker i mitt rum. Som sagt bor vi fortfarande hemma hos mina föräldrar så vi har "bara" mitt rum som vårt, men det är ändå mysigt!

3. Pratglad

Jag är en person som ofta stänger ute folk som jag inte riktigt litar på. Jag vet vilka jag kan säga saker till utan att det kommer ut och jag vet vilka man inte ska säga sånna saker till. Jag kan faktiskt prata med Andrew om allt, precis ALLT. Vilket gör honom till både bästa vän och världens bästa pojkvän!

4. Aldrig ensam
Att alltid ha någon att hitta på saker med är superkul! Någon som vill hitta på saker, åka någonstans eller bara sitta och titta på tv eller någon film, man är aldrig ensam!

5. Kärlek
Många säger att när man flyttar ihop med någon så blir allt sämre, man börjar ta varann förgivet och slutar prata, men det tycker jag hittills inte att vi har gjort. Jag känner mig bara otroligt lycklig att jag får ha honom till min och att han flyttat över hela landet för att bo tillsammans med mig. U N D E R B A R T !



Nu ska jag städa rummet innan han kommer hem vid femtiden och innan dess ska jag också plugga.. See ya!

Yesterday

+  

Igår var jag som sagt med tjejerna i stan. Vi gick till Konsum och köpte lunch som vi sedan åt vid fontänen vid kungsportsplatsen och på hemvägen blev det också ett stopp vid Lejonet och björnen för en glass. Min favoritglass fanns kvar också, vilket jag inte trodde. TOPPEN! Känner på mig att det inte kommer bli mitt enda besök dit i sommar.


11 maj 2011

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att allt är bra med er!

Idag tar jag en liten avstickare från allt plugg för att åka till stan, gå på biblioteket och träffa tjejerna. Synd bara att vädret inte är det bästa, men men. I eftermiddag blir det nog bara mys med pojkvännen eftersom vi knappt sågs igår, för att lite senare jobba en sväng.

Vad ska ni hitta på idag?

Hoppas att ni alla får en bra dag! :)


Sunshine

+  

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er och att ni har lika bra väder idag som vi i Göteborg har. Här är det runt 20 grader och strålande sol! Jag har suttit ute och pluggat en stund men eftersom jag känner att en förkyldning är på väg orkade jag ingen jättelång stund. Så nu sitter jag inne, med lagom med AC på och pluggar.

Vad gör ni just nu?

Shopping från Teneriffa

+  

En parfym till mig och en till älsklingen!

 

Klänning från Zara som förhoppningsvis inte kommer att finnas att köpa i Sverige.
Alltid kul att ha något unikt.


Hos dig är jag stark

+  

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar

 

 


 

Det är underbart att bo med den man älskar!



Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0