Alla fina presenter!

+  

Palett - Nelly | Puderborste - Make up store | Primer - NYX


Döskalle - Kosta Boda


Presentkort | Pengar (Finns ej med på bild)


Mössa - Tif & Tiffy


Armband - OXXO

B-day

+  

Då var man 20 då! YAY!!

Hemma igen

+  

Sushi kan ju helt klart rankas som den godaste maten, om ni frågar mig alltså. MUMS!!
Nu sitter jag och blädrar i den nya SOLO som låg i brevlådan idag. Men ska snart övergå till skoluppgifterna snart igen.

Den nya SOLO-tidningen handlar mycket om julen. Tips på outfits och tips på julklappar. Jag och min käresta har köpt ganska många av våra julklappar faktiskt. Har ni börjat köpa julklappar än?

Ny vecka!

+  

Ny måndag och ny vecka. Helt sjukt att det redan är första advent på söndag, men innan det ska jag plugga en massa och fixa iordning till helgen. Ta fram adventsljusstakar och allt. Åh va jag har längtat! Det blir alltid så otroligt mysigt när julsakerna kommer upp. På fredag fyller jag år också, så på lördag är det släktkalas som gäller!

Snart ska jag dra mig till bussen och åka och ta en lunch med en kompis. Idag är det sushi som står på menyn. Det var ett tag sen, så blir hungrig bara jag tänker på det! Haha.

Fullt upp i stugan!

+  


You Rock My World

+  Jag är HEEELT tagen! Så sjukt duktig!

Valpar

+  

Min älskling ligger och snosar och här sitter jag och pluggar bredvid, men jag ska nog snart krypa ner snart. Sitter och kollar på fina hundar på blocket och kan knappt slita mig! Otroligt hur söta de är! Jag dööör!!

Jag och Andrew har ju pratat lite om hur mysigt de hade varit att ha hund i framtiden och då har Border Collies varit på tal. Vi får hoppas att det blir så! :)

Bild: Google

Vill du bli min? Haha!Middag och Idol

+  

Mitt liv går i ett. Upp 8:45. Hatar frukost, så de skippar vi. Pluggar till 12. Lunch en halvtimme. Plugg till 18:00 då Andrew kommer hem och middagen är klar. Umgås med honom tills han ska sova. Punkt.

Vecka ut och vecka in och inga förändringar. Men varför ska jag egentligen sitta här och klaga? Jag har verkligen valt rätt utbildning och det mesta är roligt, men nu åker snart ytterligare en nära vän ut och ser vad världen har att erbjuda och vad gör jag? Jo, jag blir ju iof bättre på att programmera hemsidor och det är väl inte fel det heller, men längtar verkligen efter att resa jag med! Jag och Andrew kommer nog åka och hälsa på henne i London i vår.

Igår var hos henne igår och åt god middag, såg Idol och sa hejdå (om de inte blir en liten visit nästa vecka). Jag hoppas såklart på det!

Ny start, ny design

+  

Nu kör vi en ny design! Tryck F5 om du inte ser den!

Kram på er!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0