But everything means nothing If I ain't got you

+  


Foto: Jag

Vinn en design

+  

Då jag mest sitter och pluggar om dagarna och inte har hunnit blogga så mycket så lägger jag nu upp en tävling. En tävling där någon av er kan vinna en bloggdesign, helt byggd efter dennes önskemål. Bra va?! :)

För att vara med och tävla går ni tillväga såhär:

♥ 1 chans att vinna: Kommentera detta inlägg och fyll i ALLA kontaktuppgifter

♥ 2 chanser att vinna: Gör  de ovanstående och skiv ett inlägg om tävlingen på er blogg där ni också länkar tävlingen.

♥ 3 chanser att vinna: Gör de båda ovanstående och länka ditt inägg i "news feed" på Facebook.

Pojkvännens födelsedag

+  

Idag är det min älsklings födelsedag. 20 är antalet år han fyller. Kvällen blir nog lugn med god mat, presenter och mina hembakade vaniljhjärtan, för att sedan fira mer imorgon. Hans syrra kommer också vilket är otroligt trevligt, man ses ju inte så ofta!

Imorgon ska han och jag fira honom lite mer. Vi ska ut och äta och sen ska vi göra en annan sak. Eftersom han läser bloggen, och inte vet vad vi ska göra, så blir det en hemlighet för er med. Berättar imorgon helt enkelt! Jag ser verkligen fram emot det!1 oktober

+  

Godmorgon!

Nu är det dags att stiga upp för min del. Idag verkar det som att migränen inte hänger i sig. Skönt! Jag har haft så mycket att tänka på det sista, att den lätt kommit dag efter dag. Vi håller tummarna för att den inte kommer idag!

Nu ska jag sätta mig och plugga en stund innan jag ska dra mig in mot stan. Jag ska äta lunch med Andrews syster, Bea, och hennes vän. Dom kom hit och överaskade Andrew i lördags och jag visste såklart om det, men oj va roligt det var att se honom såpass förvånad!

Ha det bäst!


Varför kommer det ingen app för Android?


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0