27 februari 2012

+  

Godmorgon på er!

Jag har inte riktigt stigit upp än, men snart och då blir det full fart. Klockan 1 ska jag träffa en tjej som går samma program som jag, och eftersom vi går kursen på distans så är det inte så vanligt att man ses, men eftersom vi håller på med ett projektarbete så är det nästan en nödvändighet. Ska bli kul!

I eftermiddag ska jag bara hålla tummarna för min älskling som har prov idag! Lycka till! :)

Hoppas ni alla får en fin start på veckan och att våren börjat hos er precis som det gjort här hos oss i Göteborg.

Favoriten

+  

Jag är verkligen helt kär i detta lack från China glaze! Kommer nog gotta mig i det hela våren!
Färgen heter Sea Spray!

Här ser ni en bättre swatch!

 Körkort på gång?

+  

Så det verkar som om jag kommer få körkort after all, eller är iaf ett steg närmare körkortet! Är inskriven och har första körlektionen på onsdag. Är sjukt taggad och när jag väl bestämmer mig vet jag att jag kommer klara detta galant! Är dock nervös såklart, men jag kommer att klara detta på de lektioner jag köpt.

Önska mig lycka till!

Helg

+  

Godmorgon!

Idag är dagen då jag ska på hemlig utflyckt! Förstår verkligen inte vad han har kokat ihop! Tur att jag får veta om runt tre timmar. N Y F I K E N ! ! ! !

Tumblr


A kiss from a rose

+  

 

Fick världens finaste ros av pojkvännen igår och en hemlig aktivitet, som är på lördag! Undra vad det kan vara!!


Valentines Day

+  

Hoppas ni får en underbar dag med era nära och kära, det kommer jag att ha!

Måndag

+  

Godmorgon på er!

Eller morgon och morgon egentligen, jag har varit igång ett tag. Kan inte förstå hur strukturerad jag blivit sedan jag började plugga ett 3 årigt program, nu i höstas. Jag kan inte längre leva utan min kalender och jag gör allt på schema, men antar att det är det som krävs för att kunna plugga såhär på distans. Man måste ha självdiciplin! Annars går det inte!

Idag ska jag såklart vara hemma och plugga, men ska också iväg ikväll och sjunga. Vi har ju föreställnings vecka denna veckan. Ska verkligen bli kul! Kul men något ansträngande.

Hoppas att ni får en fin måndag!

Euphoria

+  Har gått och nynnat på denna hela dagen! Den har verkligen fastnat! Tycker ni den är lika bra som jag?

Pink Lady

+  

Stickad tröja med dragkedja - Gina tricot  /  Stickad tröja - H&M  /  Klänning - H&M
Plånbok - Gina tricot  /  Nagellack - Chanel  /  Skor - H&M

Lördag med melodifestival

+  

Hej!

Idag har vi varit hos en släkting och ätit middag och sedan vi kom hem igen har både jag och min bättre hälft, suttit och pluggat. Just nu tycker jag skolan är otroligt rolig och läser nu kurser som är enormt intressanta och jag känner verkligen hur jag utvecklas.

Jaja, ikväll ska vi i alla fall se Melodifestivalen, som de flesta andra? Äta chips, kanske ta en drink och bara ta det lugnt. Imorgon blir det shopping!

Hoppas att ni får en fin kväll!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0