Stressiga måndag

+  

Idag har jag inte haft mycket tid över till något annat än åt pluggandet. Har just avslutat flera kurser och också börjat flera nya och det är mycket som ska fixas. Böcker ska köpas, uppgifter och föreläsningar ska läsas och ses och man behöver helt enkelt sätta sig in i ämnet. De nya kurserna är Grafisk design och Webbdesign för social interaktion. Två otroligt roliga kurser verkar det som.

Har redan lämnat in första uppgiften i Grafisk design, en illustration på mig. Ju mer jag kommer lära mig och ju bättre jag kommer bli, ju mer får ni se här på bloggen. Just nu känner jag mig inte helt okej med det...men det kommer!

Om en timme ska jag iväg och repa inför musikprojektet med sången som är nästa vecka! Ska bli kul! Hoppas bara att det blir just en kul grej och inte ännu ett stressmoment, men det tror jag faktiskt inte.

Tänkte skriva nått litet när jag kommer hem igen!
Ha det fint tills dess!

Friday night

+  

Fredagar...är de inte underbara! Jag har som vanligt pluggat idag har också hunnit köpa några nya kursböcker och sådär. Nu är det som sagt snart kväll och jag ska bara njuta av att jag har 2 härliga dagar med världens bästa kille.

Helgerna är verkligen toppen! Han slipper lämna mig klockan 6 på morgonen och jag får vakna upp med honom när jag väl vaknar. Tipptopp!

Ikväll blir det chips och film som det ska vara på en fredag, eller hur! ;)

Bild: WeHeartIt


26e

+  

Godmorgon!

Sitter just nu och har precis ätit frukost (det var inte igår, gillar verkligen inte frukost) och tittar på senaste avsnittet av Stylisterna. Idag ska jag iväg och träffa en kompis i stan. Ta en lunch och leta efter vita byxor och för mig som alltid går i svart så är detta ett måste till kommande sångprojekt. Så håll tummarna för mig att jag kommer att hitta något!

Länkbyte

+  

Just nu kan du hitta fina Veronica bland mina länkbyten uppe i dropdown menyn. Veronica skriver om sin vardag och om sitt intresse för musik, något vi har gemensamt eftersom vi gick i samma tonårskör för några år sedan.

Gå in på hennes blogg och hälsa på henne! Klicka på bilden eller på hennes länk uppe i menyn!


MeghanRosette

+  

Jag bara måste tipsa om en youtube-kanal som jag är lite smått besatt av. MeghanRosette är en tjej från Kalifornien som bloggar och youtubar om skönhet och mode, men det är just youtube-kanalen jag har fastnat för. Hon är mycket inspirerande när det kommer till smink och dessutom när de gäller frisyrer, då vi har liknande hårtyper, lockigt och tjockt hehe.

Gillar verkligen halvgalna människor och det är verkligen fart i hennes klipp, vilket jag älskar!

Hon är grym och ni hittar henne här!

Kärlek, Love, Amore

+  

För 1½ sedan hade jag absolut ingen aning om att jag nu, idag skulle vara sambo med min drömprins, okej, vi bor fortfarande i mitt flickrum men det har ingen betydelse.  Då hade jag ingen aning om att jag skulle vara så lycklig som jag är idag. Allt är hans förtjänst! Han är min klippa. Han är den enda som kan få ångest, tårar och tråkigheter att gå bort, och det bara med en omfamning.

Han är den enda som någonsin betytt något. Han är den enda jag någonsin har älskat. För det är så det känns nu. När jag träffade honom blev allt som varit förr patetiskt och för första gången fick jag känna på ren lycka! Det är ju såhär det ska vara!

Det spelar liksom inte någon roll att jag hör hur han snarkar högt, för det är ett bevis på att han är där. Inget spelar någon roll om jag får vakna och somna bredvid honom.

Andrew, Jag älskar dig!

Bild: weheartit


Ny design

+  

Eftersom jag varit så otroligt otaggad på att blogga så tänkte jag att kanske en ny design piggar upp och det verkar den ha gjort!
Är supernöjd med den! Vad tycker ni?

Ser det konstigt ut? Tryck F5!

På jakt efter lägenhet

+  

Sitter och letar lägenheter för fullt nu, eller har gjort det ett tag. Det är ju helt fantastiskt hur svårt det ska vara att hitta en lägenhet här runt om kring. Vi vill gärna ha en nära Andrews jobb också och i den kommunens lägenheter så ingår vatten och el. Sjukt smidigt, men så ska man få tag i en också. Om man ändå redan bodde i en lägenhet så är det alltid lättare att byta.

Vi vill ha minst en tvåa och i de området ligger de runt 65 kvm och det känns ganska lagom, dessutom är det ett område jag är bekant med sedan tidigare och det är nära till affärer. Skulle det inte bli där så går det bra var som helst, dock hade det känts bra att i alla fall få vara en av dom som får åka och kolla på lägenheter snart.

Vi har plannerat massor vad vi ska köpa till lägenheten och vad Andrew ska åka och hämta från Gotland, eftersom han har massa saker kvar där. Ska bli så kul när det väl blir vår tur!Min pojkvän är BÄST!!

+  

Guuud! Min pojkvän är verkligen bara så bäst! Han har nu beställt ett par skor som jag har varit besatt av sedan de kom ut. De är från Nelly och kommer om ca 3 arbetsdagar. Förstår ni hur glad jag är?! Hihi


What doesn't kill you makes you stronger

+  


Back in business

+  

Hej på er!

Hoppas att ni har haft ett lika bra jul och nyårsfirande som jag har haft. Jag har tagit det lugnt och jag och min bättre hälft har bara tagit det lugnt och umgåts med varandra. Så skönt att ha honom hemma några dagar och kan inte vänta tills sommaren är här och vi får en hel månad tillsammans, bara han och jag. Blir ju inte samma sak när man bara träffar varann några timmar varje dag.

Hur som helst har det varit en underbar vecka och ledigheten och nyår avslutades med nyårsfirande på Gotland med hans familj. Är så glad att det inte blev förseningar med flyg och annat!

Nu är jag i alla fall tillbaka här på bloggen efter ledigheten!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0