12 September

+  

Intervjun flyttades fram till fredag, så idag har jag bara suttit och pluggat, vilket är skönt. Det är skönt att få saker gjorda och vi har otroligt mycket nu och det är mycket nytt som man ska lära sig.
 
Jag har också försökt förbereda mig mer inför fredag med marknadsföringsidéer jag har för företaget i fråga. Otroligt roligt att tänka lite fritt, det finns ju så mycket roligt man skulle kunna göra! Så mycket nya strategier som man skulle kunna testa. Om jag nu får den här praktikplatsen tror jag att det är det bästa jag skulle kunna få. Det kommer vara så otroligt utvecklande och jag kommer verkligen lära mig jättemycket. Håll tummarna!

Whatever they do

+  

 

Fortfarande struligt

+  

Jag blir faktiskt helt tokig på blogg.se! Jag får inget att fungera och om det fungerar så gör det att sidan laddar otroligt långsamt. Så tråkigt att de lanserar något som inte är testat så pass mycket att det är näst intill felfritt. Designen kommer alltså se ut lite som "hej-kom-och-hjälp-mig" tills jag fått ordning på det hela!
 
I alla fall, ny vecka och en otroligt rolig sådan. Jag har grejer att göra nästan varje dag, förutom skolan då och på onsdag ska jag på "anställningsintervju". Det är till praktikplatsen, men som alltid med praktikplatser hoppas man ju på att det kommer leda till jobb i framtiden. Jag kommer nog vara ganska nervös, men det kommer att bli jätteroligt. Jobbet är verkligen toppen och jag kommer att ha de arbetsuppgifter som jag verkligen brinner för.
Jag meddelar efter onsdag om jag fick platsen! :)
 
Nu ska jag fortsätta plugga!
 

Kaos

+  

Jag håller på och fixar och trixar med designen här på bloggen, men jag tror att jag snart blir tokig!! Sedan Blogg.se gjort sin uppdatering fungerar ingenting! Det har bara blivit sämre och en liten ändring i designen syns inte på flera minuter. Suck...

Skolstart

+  

Jahopp då va de skolstart igen då! Jag har faktiskt längtat efter att komma igång igen. Visst det är ju skönt att ligga i soffan och se på film, men som nu efter tre månaders ledigt så är det ganska skönt att fylla sina dagar med någonting, så nu är jag riktigt redo.

Lite strul med kurslitteratur och kursplaner gör dock att det blir en lite förvirrad situation som gör att jag nog kommer att avvakta med att beställa de sista böckerna och så, men nu är vi igång iaf.


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0