NEWS

+  

Oj, vad mycket som hänt! Idag har jag och Andrew bott i lägenheten i prick en månad och vi trivs verkligen jättebra. Då lägenheten behövdes rustas upp  något har vi redan fått hela lägenheten omtapetserad och vi kommer även så småningom få bytt alla golv.

Jag har även börjat min praktik och har nu t.om. två praktikplatser. En hos Miessi Design, där jag sköter all marknadsföring och en på Speedment, där jag jobbar som webbutvecklare. Jag har även ett kommande jobb som webbutvecklare. Känns så skönt att jag börjar få in foten i riktigt roliga företag i en branch och i ett yrke som jag faktiskt strävar efter. Det lönar sig att kämpa för saker och ting!

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp fina bilder på lägenheten, men jag kommer att vänta med det tills vi är klara med inredningen och vi har fortfarande saker kvar att köpa, som t.ex. ett soffbord. Börjar bli jobbigt att behöva sitta och hålla i allting. ;-)
 
 
 
 
 


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0