Huvudvärk!

+  

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har hjälpt pappa hela dagen, plus att jag har ont i huvudet idag. Jag orkar verkligen inte! Ska iallafall försöka att svara på lite kommentarer.

Vi hörs i morgon!
KRAM

29 september 2010

+  

Godmorgon på er!

Va jag hatar när man vaknar, tror att klockan är senare än vad den är och just därför så kan man inte somna om, eftersom man vet att man måste gå upp snart. Känner ni igen känslan? Detta hände mig kl 6 i morse och jag kunde verkligen inte somna om, dock somnade jag tillslut eftersom jag var sjukt trött. Aja, så kan det gå!

Hoppas att ni mår bra iallafall! :)

Idag blir det fika med söta Christine och sen bär det av till salongen. Först blir det ansiktsbehandling och sen blir det lite klipp av hår. Funderar faktiskt på att klippa av en del. Vi får se om det blir så, är kanske lite för feg för det. HAHA.

Hoppas att ni får en bra dag!


28e september 2010

+  

Godmorgon på er!

Jag vaknade vid tio idag och var faktiskt helt okej pigg. Hoppas att ni också mår bra!
Idag blir det sånglektion för min del och denna är 18:20 och tills dess blir det att sitta och pilla med min nya lite höstigare design. Ska bli spännande att se vad ni tycker om den! :)

Hoppas att ni får en bra dag!


"Vi har en blogg"

+  



HAHA :)


Rakt hår..

+  

Ibland behöver man kanske göra saker för att övertyga sig själv om att motsattsen är bättre. Jag föredrar mitt hår lockigt!



Föredrar mina lockar! ♥


En regnig lördag i Gbg

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att ni har sovit gott för det har jag!
Fy vad det regnar här i Göteborg, nu är det verkligen höst varken vi vill eller inte och jag tycker inte att det är positivit. Idag är det två månader kvar tills jag fyller år, så vi får hoppas på att de två månaderna går snabbt och att vintern är här då. Utan regn och rusk!

Idag blir det middag hos en släkting och sådär...
Ni får ha en bra lördag!

Förresten, ska ni på Blog Awards?

Idag vill jag...

+  


The song

+  




I heard our song today....


EacDesign

+  

Är det någon som missat hur fina smycken tjejen bakom EacDesign gör? Det hoppas jag verkligen inte! Denna tjej är bara 21 år men har redan kommit med ett eget koncept, smycken som tilltalar många men som inte kostar skjortan för det.

Grundaren av EacDesign har mest riktat in sig på armband och de i många olika stilar för att kunna rikta sig till många. Rockiga, pärlor, strass, färg. Det finns verkligen något för alla i hennes kollektion och den utökas till större hela tiden.

På senaste tiden har jag märkt hur uppmärksammat EacDesign har blivit bland bloggarna och nu har jag även startat ett sammarbete med EacDesign. Vilket är otroligt roligt och spännande. Jag kommer att bl.a. få chansen att ge er rabatt i hennes nätbutik och mycket mer. Jag hoppas på ett långt och roligt sammarbete.


Följ också EacDesign på bloglovin genom denna länk!


Till Sandra

+  

Hej på er!

Ni anar inte hur seg jag är. Har inte orkat skriva något än även om jag har fått idéer på blogginlägg så har jag helt enkelt inte orkat. Det är som om jag inte sovit på en månad. Jag kanske sover för mycket nuförtiden? Antagligen!

Idag, eller rättare sagt i eftermiddag ska jag åka iväg till Sandra där också Christine kommer vara. Tjejmys ikväll. Antagligen blir det film och glass och massor av tjejsnack. Hoppas på en lyckad kväll!

Ikväll kommer ett inlägg upp som jag verkligen har längtat på att publicera. Ska bli jättekul! Titta in då!

Ha en bra dag! (:

Dagens...

+  



Jag vet att jag ser trött ut.. men vågar inte riktigt sminka mig som vanligt.. pga ögoninflammationen då :)


21 september 2010

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att ni mår toppen och är pigga och glada!
Mitt öga är redan lite bättre så jag skulle inte kunna vara gladare! Dessutom ska jag äta lunch med Johanna som jag inte har träffat på ett tag nu, sen studenten. Det ska bli kul och prata av sig lite och bara umgås! Vi ska äta på Mikado där dom har en god sushi- och thaibuffé. Mums

Ögoninflammation

+  

Hejsan!

Ville bara berätta att jag nu fått en salva som ska göra att min ögoninflammation ska bli bättre och jag hoppas att den är borta om bara några dagar.

Just nu sitter jag och tittar på alla fina höstplagg som kommit ut i webbshopparna. Otroligt fina koftor, tunikor och jackor. Jag måste verkligen få tag i en längre jacka att ha nu i höst och vinter! Har ni tips på någon toppenfin jacka så är det bara att hojta!

Som alltid när jag letar nya kläder så letar jag på HM. Dom gör en aldrig besviken! Tycker verkligen att dom är BÄST! Här är några av mina favoriter från HMs höstkollektion.


20 september 2010

+  

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er!

Imorse vaknade jag och hade ett öga som helt korkat igen. Fick tvätta upp det. Visst låter det äckligt, men jag undrar om jag kanske fått ögoninflamation. Jag har räknat ut att jag varit förkyld nu i snart 2 månader så en ögoninflamation skulle inte förvåna mig. Vi får hoppas att det inte är det, och skulle olyckan vara framme, ja, då måste jag vara frisk tills nästa vecka för då blir det ansiktsbehandling.

Vi håller tummarna!


19 september 2010

+  

Godmorgon på er!

Igår blev det pokerkväll med kompisarna. därav ingen bloggning... så nu vet ni det!

Hoppas att allt är bra med er och att ni är friska och krya!
Idag blir det till att rösta och senaste kanske att åka och göra lite ärenden. Annars är det inget som händer. Ska försöka göra lite roliga klipp till er. Jag har fått många tips på vad ni vill se, så det är toppen!

Jag hoppas att ni kommer att få en jättefin söndag vad ni än ska göra idag.


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0