5 saker

+  

        

1. Jag spelar fiol.

2. Mina drömresemål är New York eller Cuba.

3. Jag har svårt för männsikor som inte förstår ironi.

4. Jag har svårt för att bestämma mig. Vilket min pojkvän inte alltid är så glad i.

5. Jag är sjukt nyfiken. Måste jag nämna att jag inte tycker det är kul veckorna innan jul och innan min födelsedag?!? ;)

 


Äntligen slut!

+  

Nu är dagens dos av migrän äntligen slut. Det känns så jobbigt även fast att jag vet varför jag har så mycket migrän. Nu blir det till att slappa, äta lite middag och kanske ta en promenix.

Kram

Nu är den klar...

+  

Igår kväll blev Josefins design klar efter mycket strul på blogg.se och sådär. Men som sagt, nu är den klar och jag tycker den blev helt okej faktiskt. Vad tycker ni?


Hemma hos Marcus

+  

Just nu sitter jag i Marcus säng och myser. Han gick till jobbet vid halv åtta i morses och efter det fick jag HELA sängen för mig själv. Lite små skönt sådär. Idag ska jag egentligen bara sitta framför datorn och jobba. Ska också göra Josefins bloggdesign. Sedan ikväll ska jag och Marcus till en kompis. Hon fyller år idag så vi ska dit på tårta innan jag sedan ska hem. Jag tror att detta kan bli en bra dag :)

Puss och kram

Vinnaren av tävlingen!!

+  


Grattis till dig! Maila mig på [email protected] så får du beskriva hur du vill ha det :)
K R A M !


Just nu...

+  

...sitter jag och saknar min älskling. Visst vi har setts i helgen, men helst skulle jag bara vilja träffa honom i alla fall någon gång om dagen, dock går det inte att ordna. Så för att försöka tänka på något annat håller jag nu på att försöka installera Flash. Jag har länge tänkt göra en design i flash hit till bloggen och så idag blev jag så sjukt inspererad av en tjej som har gjort just en design i flash. Hennes blogg hittar du här. Så nu är det bestämt. Flash blir det!

Vad gör ni just precis nu?

K R A M !

Stövelköp

+  


Skopunkten 399:-


Vintage Stories

+  

Jag hade velat köpt några av plaggen från förra årets Vintage Stories på Kappahl men jag var försent ute. De plaggen jag hade kollat in fanns inte kvar när jag ville ha dom. Därför tänkte jag passa på att kolla efter dessa ovan i år. Jag älskar den grå klänningen! Hoppas att jag hinner i år!

Måndag igen

+  

God förmiddag allihopa! Kändes fel att säga god morgon även om det är det för mig denna första lovdag. Idag blir det mycket jobb med min nya design och också massvis med skolarbete. Har riktigt mycket att göra och det ska bli gjort denna veckan. Men jag kommer att klara det!

Vad ska ni göra idag? :)

Hello world!

+  

Tjena!
Jag har just vaknat upp ur dagens migränkoma. För det är verkligen de rätta ordet för migrän, i alla fall den jag har. Måste verkligen ta tag i att fixa riktiga migräntabletter. Treo har börjat sluta verka för mig, och då är det illa...

I morse vaknade jag hos älsklingen. Igår låg vi och kollade på Horton innan vi somnade. Hehe, jag sa inte att vi var mogna. Just nu sitter jag och försöker vara kreativ med min nya blogglayout. Jag vet hur jag vill att den ska se ut, men att komma dit är en annan sak. Alla detaljer och sånt. Jaja. det fixar sig ;)


I know for sure that you are the better half of me


Hej hej

+  

Hela dagen idag har jag varit och haft lite kvalitetstid med min älskling. Kommer skriva mer imon...

Sov sött!


TÄVLING

+  



Som ni hörde så drar jag igång en tävling när jag ändå har lov och allt.
De ända reglerna är då att du ska kopiera denna bilden som är nedan och lägga in den i ett inlägg på din blogg tillsammans med en länk till min blogg. Sedan måste du ju såklart kommentera detta inlägg, så att jag inte behöver leta efter dig ;)



Good luck, folks! :)


Tävlingen är avslutad!

Go' morgon sötnosar

+  



Snart blir det skola :)


Ny mobil? JA TACK!!

+  

Jag har i alla fall sen jag träffade Marcus velat ha en ny mobil och varför det? Jo, för att jag inte har motagning någonstans och jag vill gärna kunna smsa och hålla på. Min mobil är en Lg och den har jag haft i snart två år. Den har varit jätte bra men av någon anledning måste antennen blivit dålig på gamla dar'. Jag får helt enkelt köpa en, eller kanske önska mig i födelsedagspresent eller av tomten?

Jag har kollat ut en Eriksson Aino. Någon som vet om den är bra?



Fin i håret...

+  

Nu är jag hemma och färdigäten och allt sånt där. Har migrän, men det är en annan historia. Funderar på om jag skulle börja blogga lite mer seriöst kanske. Inte bara skriva "Idag har jag....ehm.....nu har jag inget mer att skriva, hejdå". För det är ungefär det som är innehållet i min blogg just nu. Längtar enormt till lovet. Jag längtar efter att fota massor och ha tid att lägga ner på bloggen, blir ju lätt så att plugget tar överhand och efter plugget så orkar man inte skriva något mer. Har massor av idéer på inlägg...Jaja vi får väl se. Nu ska jag städa undan på mitt rum lite. Bombnedslag är bara förnamnet!

K r a m !


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0