En pytte rast

+  

Som rubriken lyder har jag nu tagit en väldigt liten rast för att snart plugga igen. Nu sitter jag och fikar med kaffe och pepparkakor, i hopp om att bli snäll till jul ;) hehe

Vad gör ni just nu?



God morgon!

+  

Varför ska det alltid vara så att när man har ledigt och man kan få sova hur länge som helst så vaknar man ändå tidigt? Det undrar jag. Idag vaknade jag halv 9. HALV 9!! Jaja, jag har i alla fall mycket att göra idag så då kanske jag får gjort det som jag ska.

Idag ska det pluggas. Har ganska mycket i skolan nu och snart kommer också slutprov i matte D som jag känner mig sjukt osäker på. Vi har inte de bästa förutsättningarna just nu och det resulterar i att man inte fattar någonting, man får alltså sitta hemma och lära sig helt enkelt. Hoppas på att det kommer gå bra!

Ha en bra måndag!


Musik

+  

Nu har vi ställt fram adventsljusstakar och så är hemma och nu vill jag verkligen ha jul!
En jullåt på den..


God förmiddag!

+  

Nu är jag snart färdigfixad och så, för att snart åka till en släkting och äta middag. Konstigt nog blir jag alltid så seg med att göra saker när M sover här. Skyller allt på Mr youmakeitreal. Hur går det med bloggandet förresten, älskling? hehe

Nä, jag ogillar faktiskt att prata med sin pojkvän genom bloggen, så vad håller jag på med? Som sagt, middag hos en släkting idag med hela familjen och sen får vi se vad som händer.

Ni får ha en toppenbra Lördag!


26 november

+  

God morgon finingar!

Känner verkligen hur jag älskar torsdagar. Det är snart helg och jag går en kort dag i skolan. Visst är det toppen!? Idag ska jag ändå stanna kvar en stund och redigera vår lilla julfilm som vi håller på med i Rörlig bild B. Det är ju faktiskt kul!

Nu ska jag äta frulle. Ha en bra torsdag!

Ny design

+  

Som ni säkert ser har jag en rykande färsk design nu på bloggen. Headern är i flash om ni undrar hur det kan röra sig i den :P

Jag blev i alla fall nöjd med den. Lite mer vintrig med snön också. Längtar efter snö!

Vad tycker ni om den?

I'm a big, big girl now

+  

Idag är det den 25 November det betyder att jag idag fyller hela 18 år!! Dagen som gör folk till vuxna, eller i alla fall på pappret.
Nu ska jag snart till skolan och där ska jag vara till halv 5 idag. Efter det ska jag hem och bli lite mer firad av familjen och av Marcus. Kommer att bli en lyckad kväll!

Ha det så bra tills vi hörs!


Vecka 48

+  


Ett försenat inlägg

+  

Ja, ja jag har väl inte varit bäst på att skriva, som jag lovade mig själv att jag egentligen skulle vara. Så kan det gå. Nu kommer i alla fall de inlägget som borde kommit i lördagskväll.

Vi hade det supertrevligt med släkt och vänner i lördags då jag firade min 18 års dag. Det blev mat, god tårta, tända ljus och mysigt sällskap.












Den här är bara en anledning till att jag har varit kass på att uppdatera här på bloggen. Får man en ny mobil som är som min så kommer man lätt in i det sk. Iphone-syndromet (mitt eget uttryck)...man gör inget annat än att sitta och klicka och kolla på alla applikationer man har på telefonen helt enkelt. Men visst är det kul?

Denna mobil fick jag av familjen + Marcus. Det är en Lg Km900 Arena



Av mormor, morfar och av mostrar med respektive så fick jag pengar som skulle gå till en klocka. Kan förstå varför. Klockor är ju en sån sak som är väldigt svårt att köpa till andra om man inte har så mycket koll just på vad personen vill ha. Igår åkte jag till ett köpcentrum och köpte denna fining från Seiko. Det var t.o.m. rea på den. Visst är det toppen!?




Denna gosiga tröja fick jag av Marcus familj. Har kollat på den flera gånger men inte vetat om jag ska köpa den, så nu fick jag den äntligen och den kommer att användas flitigt nu under de kalla månaderna. Helt underbart gosig! Kommer från Hm kanske jag borde säga. Tack så mycket<3

Jag fick också presentkort och så.

Sen har jag fått en sak som är helt ovärdelig, så som en upplevelse. Men den kommer jag inte skriva om riktigt än. Det får bli en liten överaskning ;)


Den bortglömda bloggen

+  

Första inlägget från min lilla födelsedagspresent som jag fick av min familj igår. Tycker väldigt mycket om den måste jag säga. Fick den innan min riktiga födelsedag just för att jag skulle kunna ha tid och leka lite med den:) Nu ska jag snart sova. Behöver verkligen det! Godnatt :)

I väntans tider

+  

Godmorgon på er!

Jag har just kommit ut från duschen och ska nu hitta lite kläder som jag kan ha på mig idag. Inget märkvärdigt blir det inte, men ändå. Ni får se bild på vad det blev sen. Väntar på att älsklingen ska ringa och säga att han kommer hit också...men jaja...

Ni får ha en himskans bra lördag!
Kram

Kalas på G

+  

Imorgon ska vi fira min och min mammas födelsedag, vilket jag ser fram emot jätte mycket! Jag brukar inte tycka att det är så viktigt att fira min födelsedag med massa presenter, jag tycker mest att det är trevligt att ta hem massa folk och äta tillsammans, sen visst, det är ju roligt att få saker också.

Men alltså imorgon smäller det och då kommer den närmaste släkten och hela Marcus familj, så det ska bli riktigt kul. Har hört att det ska bli bra väder imorgon också så då kan jag äntligen njuta av lite sol. Jag hörde igår på nyheterna att vi (i Göteborg) har haft endast 3 timmar sol på 18 DAGAR! Förstå hur lite det är!! Inte undra på att man är trött och hängig när det är rena rama natten hela tiden. Nä, när kommer vårens ljus kan man ju fråga sig.
Kvällen ska jag ägna åt att ta en lång promenix med Marcus och sen städa lite och piffa tills imorgon.
Ni får ha en underbar fredagskväll!
K r a m !

Fredag

+  

Idag är jag faktiskt hemma. Den ända dagen denna veckan då det är fint väder och då har jag så ont i armen sen strutan igår att jag knappt kan lyfta den. Har också feber. Var verkligen ingen idé att gå. Så idag gör jag allt med en hand. Har redan städat rummet och bäddat om med enbart högerhand. Idag ska jag också göra klart min nya design helt. Det ska bli min lilla födelsedagpresent till mig själv. Den kommer alltså upp på torsdag.

Vad är era planer för idag?

Hejdå kära värld, nu ska jag få baconsprutan!

+  

Det är inte sant! Min mamma ringde för en stund sedan och sa att hon tyckte att jag skulle skita i att ta svininfluensa vaccinet i skolan utan istället gå ner till vårdcentralen, IDAG! Till saken hör att jag enormt spruträdd! Jag kan titta på dom, det har jag lärt mig eftersom min syster har diabetes men att få en spruta, ja...jag vet inte om jag klarar det här alltså. Jag har lite smått panik som ni kanske förstår.

J A G  V I L L  I N T E !


I can't breathe without you

+  



Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0