This is it

+  

Nu ligger jag här i min varma gosiga säng efter att ha kommit hem från en skola som tydligen inte har råd med värme. Nu har jag fått en riktig släng av migrän igen och egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och somna, men dock går inte det eftersom jag måste plugga. Jag har massor att läsa och speciellt en sak som ska vara klar imorgon. Så det är bara att läsa på helt enkelt.

 

Föresten, vad är det för fel på Blogg.se? Såg att Marcus hade problem med styckindelningar och jag har haft problem med att lägga upp inlägg den senaste tiden. Vad håller dom på med?


Hiss eller Diss

+  


Vad tycker du om handsmycken? Hiss eller diss?

BILD: Meandmylittlestar


Pluggis

+  

Godmorgon! :)

Anledningen till att jag inte la upp något inlägg alls igår var för att jag hade mycket att plugga och det kommer jag att ha idag med, men jag hoppas att jag kan skriva lite i alla fall. Idag går jag i skolan mellan 8:20 till 16:30. Så jag får hoppas att jag kommer ihåg min lilla blogg mitt ibland allt plugg.


Ha en bra dag!:)


Blood is thicker than water

+  


Från Uppsala, del 4..

+  


En video från det att vi var och bowlade :)


Kissies riktiga JAG.

+  

Här är beviset som jag och tyvärr ganska få med mig redan har konstaterat.


Kissie finns inte! Det är otorligt hur duktig Alexandra är som ändå lurar så himla många av sina läsare.
Jag tycker att hon är rätt rolig ändå, hon är ändå lite små charmig på något sätt men dock skulle jag aldrig kunna göra som hon gör. Jag skulle inte kunna vända så många imot mig bara för att få läsare. Kanske är det för att jag är ganska kass på att provocera, över lag. Jag ger henne i alla fall en eloge för att hon har lyckats så bra! :)

Dagens planer

+  

Godmorgon! Nu är jag vaken, eller så vaken jag kan bli i alla fall.

Idag har jag mycket att göra. Förutom att jag ska blogga så ska jag göra en design till en tjej. Sedan ska jag göra ett rum i ett program som heter 3d studio max. Jag ska också öva på glosor som är tills på onsdag. Så det är dagens planer :) Snart ska jag gå och måla naglarna och andra sånna saker.

Ha der bra!

RUBRIK

+  

Nu är jag hemma igen efter en helt underbar helg med Marcus. Blir ju lätt så at jag inte skriver när jag är med honom, men eftersom vi bara träffas en eller max två gånger i veckan så är det ju så att man bara vill umgås. Jag tror ni förstår ;)

Nu ska jag kolla igenom allt jag missat på Bloglovin' och lite andra sidor och sen ska jag ta en varm dusch. Hör av mig sen.. Ha de!

Idag ska det kalasas!

+  

Idag ska min moster firas. Hon fyller nämligen 31 år på måndag så idag ska hon få presenter och vi ska äta lite och sådär. Hoppas att jag kommer att ta lite bilder bara. Brukar bli så att man tar med sig kameran och så ligger den i väskan hela tiden.. men men.

Vi hörs lite senare. Kramar


Nu är det dags att tänka på refrängen...

+  

Nu är Marcus här och jag ska inte sitta mer framför datorn utan umgås med honom. Var ett tag sedan vi sågs nu. Så jag får väl säga godnatt. Hoppas ni har det bra där ute i festvimlet.

Kram på er!

Du är underbar

+  FOTO: Jag
MODELL: Sandra


Tjena alla monsterdiggare

+  

Nu är jag klar med allt som ska vara gjort idag. Jag har både städat och pluggat så nu känner jag mig duktig. Nu väntar jag på att min älskling ska komma hit. Dock kommer han väl om sisådär en timme. Tråkigt!

Men vet ni? Nu är min studentmössa beställd och ohh vad jag längtar tills den dagen då alla är klädda i vitt och vi springer ut med mössan i hand och är helt överlyckliga över att det är slut. Vi ska dansa på flak och bara ha en helt underbar dag. Lycka! ♥


Precis såhär kommer min mössa att se ut:)


Coola skor!

+  


Riktigt snygga skor från Hm. Dom skulle passa till min ganska rockiga stil. Med super priset 500 SEK kanske det blir ett köp.


De skapar lätt ett beroende

+  

Jag har väldigt lätt för att bli beroende av saker och nu har det hänt igen. Nu har det hänt igen. Jag hittade en länk till detta ordspel på en annan blogg och nu är jag fast! Lite små hemskt faktiskt.

Jag tänkte i alla fall dela med mig av denna hemsida. Den hittar du här. Varsegod nu är din kväll också förstörd ;P HAHA, nä skämt åsido. Det är ju ganska kul :)

Såhär gick det för mig. Jag måste nog öva lite, hehe

 


Armband

+  

Jag älskar armband. Jag har väldigt många olika, dock går det inte att ha på sig alla samtidigt. Jag gillar mest silvriga och nu har jag hittat det finaste! Jag gillar kill-smycken väldigt mycket och detta är lite åt de hållet. Det kommer från Nelly.com och skriker LINDA. Dock kommer det inte bli något köp, om jag inte startar ett konto dit ni kan sätta in en liten hjälpande summa ;) HAHA


Detta är som sagt från Nelly.com och du får det för 8799 SEKVälkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0