Blondinbella

+  


Nu är djurrättsaktevister i farten igen. Än en gång går dom hårt emot Blondinbellas pälsanvändning. Jag kan på vissa sätt förstå detta, men också inte. Visst hon är en officiell person och så, men hon är inte den ända som använder riktig päls. Se bara på alla galor och filmpremiärer, vilken skådespelerska har inte päls på sig?
Jag vet ju att man alltid ska ta nyhetsartiklar med en nypa salt men nu ska tydligen hennes kommande kollegor i Let´s dance ha åsikter om hennes päls användning. Jag tycker bara att det är synd att folk bryr sig så mycket.

Jag hör ofta att jag tror att jag är modemedveten t.e.x. och att jag ändå klär mig fult. Men om man ju tycker det, titta inte så mycket på vad jag har på mig då liksom. Samma tycker jag att det är med päls. Tycker man att det är fel, titta åt ett annat håll då. Den som bär det har det för att den personen trivs i det och känner sig fin!

Vad tycker ni?

Bloggning från M♥

+  

Förmiddagen har spenderats i Allum med M. På Ica rättare bestämt. Vi behövde köpa mat inför i morgon. Kyckling blir det. Nu är vi hemma hos honom och ska väl äta middag om en stund. Får väl se när jag känner för att dra mig hemåt. Det blir nog inte allt för sent. Det är ju en dag i morgon också.

Första året på länge ska jag ta det riktigt lugnt på nyår. Det har alltid varit så att vi antingen har haft gäster eller så har vi åkt och firat någon annanstans. I år blir det till att laga mat tillsammans med min bästa kompis Christine och M. Mys pys med film och så. Ta det riktigt lugnt helt enkelt! Sen kanske det bär av hem till mig där kompisar till familjen kommer att vara.

Jag kommer alltså ha en lugn nyår, Vad ska ni göra på nyår? Festa för hela slanten?


I min Ipod denna månad.

+  The Fray -  Over my head
The Veronicas - Popular
Hanson - Go
Daughtry - Over you
Angels and airwaves - The gift
10 years - Wasteland

Får skylla på M♥

+  

Jag börjar bli riktigt dålig på det här, att sätta mig vid datorn och skriva några rader och lägga upp ett inlägg, sådär 4 gånger per dag. Det är ju inte så svårt! Men jag får skylla på M den här gången. Är man nykär så tar det upp ens tid. Men det är ju väldigt trevligt att vara nykär och andra sidan :)

Nu sitter jag och funderar lite på min egna design. Har gjort lite små förändringar som i slutänden kommer att bli en helt ny design. Men den kommer inte komma upp förens runt 7:e Januari, där omkring. Ska också göra lite andra layouter till folk ute i landet.

Ett försenat jul inlägg

+  

Det är först nu som jag har tid att skriva. Det har varit så mycket. Det är det alltid i våran familj under julen. Jag tänkte summera lite vad som har hänt.

Julafton spenderades med hela familjen hemma hos mormor. Alla mostrar med familjer vad där. Mycket trevligt! Inte ofta man träffas alla på samma gång. God mat, Kalle och julklappar :) Var nästan roligast att få se mina kusiner när tomten kom. Dom är ganska aktiva i vanliga fall, nu satt dom tysta som ljus och spärrade upp ögonen. Dom är för härliga de små liven :) Mycket fina paket blev det :) Här är några av dom.På juldagen var det (som tradition) dags för middag hemma hos farfar. Där blev det inte julmat, men han är så otroligt duktig på att laga mat! Han lagar för det mesta en blandning mellan svensk husmanskost och polsk. Mums!

Igår åkte jag och mamma och shoppade och var borta nästan hela dagen. Vi köpte mat inför idag och så bytte vi lite julklappar.
Idag så fyller pappa år. 41 år om man ska vara exakt, så idag kommer släkten på kalas. M kommer också:) Ska bli trevligt! Han kommer nog också sova över. Mys!

GOD JUL

+  

Den där mysiga dagen på året är här. Den där dagen man sitter och äter huur länge som helst och sedan byter klappar som tar år och dar  att öppna, för vi öppnar dom i tur och ordning.

Saken är den att jag inte har så mycket till julkänsla alls. Ingen snö finns. Det är 6 grader ute. Det kunde lika väl varit en helt vanlig dag i början utav hösten. Förhoppningsvis kommer det lite julkänsla under dagen.
Dagen kommer att spenderas hos mormor. Vi kör varannat år hemma hos oss och varannat hemma hos dom.
Det kommer mycket folk i år, vilket ska bli extra kul!  Min moster från Stockholm kommer ner med sin familj :)

Det kommer att bli mycket foton idag så jag ska nog försöka få ta en dagens outfit då, så det kommer väl upp i kväll :)

Hoppas att ni kommer att få en toppen dag! :D
...och hoppas att ni har lite mer julkänsla än vad jag har!

En spännande dag.

+  

Godmorgon på er där ute!
Har lite sovmorgon, vilket innebär att jag får sova en halvtimme längre och att jag sitter vid datorn tills jag behöver gå. Vara lite långsammare på morgonen helt enkelt, men det går bra det med.

Idag är det en ganska spännande dag. Ska träffa M idag och hans ska få träffa mina föräldrar för första gången. Jag kan inte säga att jag är orolig men det är alltid lite pirrigt vad dom ska tycka om honom. Men med tanke på vad jag tycker om honom så lär inte det vara något problem ;) Vi träffades bara en kortis (runt 2 minuter) igår så det ska bli mysigt att ses längre idag :) Längtar<3

Får väl försöka få ett kort på honom så att ni får se hur han ser ut. Ni som läser i från skolan, han går bygg ;) hehe.

Hoppas att ni får en bra dag (:

Tv-bloggning.

+  

Var det någon som kollade på de 3 minuter på Tv400 med självaste Blondinbella?
Jag måste säga att det inte riktigt lät som henne, men ja, det är ju inte lätt att prata inför en kamera på det sättet precis.

Skulle vara kul om andra av våra bloggerskor skulle göra blogg-tv. Kanske inte på tv, men webb-tv hade varit grymt kul! Tycker ni inte?

Har du inte sett klippet så hittar du det här

Ska man vara fin...

+  

Jag tror nog att dom flesta har varit med om att vilja ha skorna med lite för höga klackar och lagom tills man ska hem efter sina äventyr, så har man så ont i fötterna så att man inte vet vart man ska ta vägen?

Detta har skomärket "Redfoot" tagit fasta på och nu har dom kommit ut med en linje ballerinas, men det är inte vilka ballerinaskor som helst. Dom är ihopfällbara! Bra att ha med sig i handväskan. Hur bekväma dom är vet ja ju inte men det är helt klart en bra affärsidé, enligt mig!Tycker dom faktiskt är ganska snygga, dom ser ju ut som vilka skor som helst. Man kanske skulle klicka hem ett par bara för att testa. Du hittar dom här.

Vad hände igår?

+  

Blev ingen bloggning igår eftersom jag inte var hemma på hela dagen.
Igår var det lussande på skolan. Min kära vän Johan var med och sjöng och man blev allt lite stolt. Han är super duktig (det visste jag förstås redan innan)! :) Var faktiskt och kollade på lussetåget två gånger i brist på något att göra. Men det var mysigt. På eftermiddagen var det dags för simning... 
Efter det drog vi oss tillbaka till skolan där M väntade. Jag och han åkte hem till honom och kollade på lite film och åt godis och bara mös:) En hel go fredag med andra ord.

Idag ska jag plugga hela dagen och ikväll ska jag träffa M och en vän till honom. :) så det blir nog kul det med.

Ha en super bra Lucia!

Håll din musik för dig själv!

+  

Det finns inget som jag tycker är mer störande än när man sitter på bussen och någon sitter och lyssnar såpass högt på musik att alla i bussen kan höra. Jag vill kunna lyssna på min egen musik utan att behöva ha den på högsta, för att överrösta någon annans musik!

Samma sak tycker jag det är med folk som skriker när dom pratar i telefon på offentliga platser. Inte okej! Jag vill inte höra eran inköpslista eller vem som har gjort slut. Ingen behöver veta den sortens provat information! Så snälla lyssna tystare på eran musik och tänk på hur högt ni pratar i telefon! Verkligen! Tänk på det! För man stör sig, speciellt om det är tidigt på morgonen och man är trött :/

Det var bara dessa visdomsord som jag ville dela med mig av idag:)


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0