Om att känna sig ensam

+  

Idag vaknade jag upp med världens härligaste kille vid min sida, men han behövde tyvärr gå ganska snart efter det och såklart var jag dum som inte följde med. Så hela dagen har gått åt till att plugga och att kommentera bloggar och till att känna mig allmänt ensam. Jag hör nog till en av dom få som inte ropar hurra när jag får vara ensam hemma en hel dag. Vissa tycker ju det är skönt, men jag känner mig bara ensam och jag tycker inte alls att det är kul.

Så vad ska man hitta på när man känner sig ensam? Skulle jag kunna få några tips. Jag sov faktiskt en stund mitt på dagen, inte bara för att jag var trött, utan också för att tiden skulle gå lite fortare. Förstår ni nu att jag aldrig skulle vilja bo själv? Så, ge mig gärna tips på vad man kan göra när man är själv!

Kvällen i bilder

+  

    

Vi gjorde våfflor igår. Supermumsigt. Till hade vi glass och persikor! 



Efter fikandet sjöng vi Singstar.



Vissa av oss sjöng Poker face :P


Lördag

+  

Nu är Marcus här. Vi har lagat mat tillsammans och vi har handkat inför kvällen. Måste säga att det är supermysigt att ha sin pojkvän bara för sig själv och inte ha familj eller andra i närheten.

Runt klockan sex kommer också Jonas och Ida hit, en kompis till Marcus och hans tjej. Vi ska titta på film, äta våfflor och spela wii.

Dagen innan helg ♥

+  

God morgon! Eller morgon och morgon, jag gick upp för tre ½ timme sedan. Jag längtar enormt mycket efter helg och speciellt efter att det ska bli lördag då jag ska vara med älsklingen hela dagen. Var längesen vi var ensamma så. Jag är nämligen ensam hemma. Ska bli kul att bara vara vi.

...men nu är det ju bara torsdag och det är en dag kvar tills det är helg. Så kan inte ropa hej än, men snart ;)

Vad ska ni göra i helgen?

Farsan

+  

Jag kan klart säga att jag blev besviken igår. Jag har gillar Josef Fares förra filmer men denna, nja. Inte den bästa kanske. Det fanns roliga repliker, det var inte det. Saken är den inte var en sån där film som man kommer ihåg och som man vill se igen. Inte värd att se på bio!


Klar för dagen

+  

Nu är jag äntligen klar med dagens bestyr. Jag har städat och dammsugit hela huset, pluggat och gjort i ordning i min garderob och jag är sjukt stolt äver mig själv! Nu ska vi äta våfflor här hemma och sen ska jag gå och lägga mig ganska tidigt. Berättar senare hur vi hade det igår! :)

Middag och Farsan

+  

God morgon!

Idag blir jag körd till skolan, så inget busskrångel idag. Kommer inte bli så mycket bloggande idag tror jag inte. Jag kommer nämligen inte vara när någon dator eller så då jag ska bort direkt efter skolan. Jag blir hämtad vid fyra av Marcus och sen ska vi åka till stan. Käka middag och se "Farsan" på bio med en kompis till Marcus (som har fyllt 20) och hans tjej. Ska bli mysigt!


Shopping! NU!

+  



Jag måste spara pengar, men jag vill ha massa kläder och skorna är jag helt kär i. Hmm.. måste skaffa fram lite pengar tror jag allt. Allt är från Hm


God morgon!

+  

Jag är arg. Eller mer än arg faktiskt. Min buss skulle ha gått 11:22 och jag var där lite där tidigt så när klockan var halv hade jag stått där i tjugo minuter och ingen buss och inget lapp om att bussen skulle komma eller något. Några minuter över halv stannar en bil vid busshållplatsen och säger att bussarna inte går upp till berget som jag bor på. Kan dom inte informera om det då, från västtrafikssida? Stå ute och frysa för ingenting!

Jaha, då får jag vara hemma och plugga matte idag då. Men suck för västtrafik...

Har tv4 gått över gränsen?

+  



Vad tycker ni? Är okej att uppmuntra kroppsligaingrepp när så många unga kan se det?


Härlig känsla!

+  

Shit vad härligt det är när man kollar igenom sin garderob och hittar plagg som är använda bara en gång för längesedan och som har lyckats bli moderna igen! LYCKA!

Trummande smurfar

+  

God morgon!

Ni missade väl inte de blå gubbarna som var på melodifestivalen igår? Tycker dom är grymma!


Darin och Timoteij i globen!

+  


Nu är melodifestivalens deltävling i Göteborg avslutad. Att Darin skulle komma vidare direkt till globen var väl inte så svårt att lista ut med tanke på att hans största fans är tjejer 12 till 15 år och det är dom som ringer och röstar mest, men Timoteij!? En smärre skräll kanske? Jag fastnade inte för deras låt men jag tycker att framträdandet var helt okej.

Jag vill ge tummen upp för Crucified Barbara. Där har vi en låt som kommer sitta på mångas hjärnor!


Strul på Blogg.se

+  

Det verkar som om blogg.se ändrar någonting just denna helgen. För igår kunde jag inte logga in och idag kunde jag logga in först nu. Så jag får väl köra en snabb resumé av vad jag har hållit på med.
Igår var jag och hjälpte pappa att storhandla, glammigt värre! Sen när jag hade varit hemma ett tag blev jag hämtad av Marcus då han åkte hem efter jobbet. Det var egentligen meningen att vi skulle åka till Alingsås och äta en mysig middag men det blåstes ganska snabbt av när vi såg hur mycket snö det höll på att komma. Istället fick vi ett erbjudande om filmkväll hos en kompis till mig. Så, så fick det bli!

Idag åkte vi till en släkting till mig på middag. Den streckan som vanligtvis tar ca 30 minuter tog idag 1½ timme!! När ska denna snö smälta frågar jag bara. Jag är trött på detta nu. Även om det är första riktiga vintern på länge så vill jag bara ha vår och varmt. Skinjackor, skjorts och glass. GE MIG!

Piggelin?

+  

Det är ingen pigg Linda som sitter och skriver just nu. Idag är jag sjuk så det blir nog inte så mycket plugg idag tyvärr. Känns som om mitt huvud är fyllt med bara massa hubbabubba. Hoppas inte är det är någon influensa bara. Det är ju helg snart och imon ska jag ut på middag med min älskling och då vill jag ju inte vara sjuk!

Jag har bara en fråga. Hur klarar sig hemmafruar på dagarna? Tvutbudet är ju inte så mundert på dagarna precis. Inte för att det behöver sitta och kolla på tv hela dagarna men ändå. Det ända som finns att titta på är små saker som kan träna din mage medans du sitter i soffan och äter chips och sen finns det repriser på gamla serier. Toppen!

Så nu sitter jag och dricker min 100 kopp av pulver kaffe (har inte orkat sätta på en kanna än) och tittar på något som kan vara det gapigaste programmet någonsin, Extreme homemakeover, i väntan på ett avsnitt av SATC som tv3 tydligen har börjar sända igen. Väntar också på att M ska sluta jobba och komma hit och hjälpa mig på bättre humör.

Så, så ser det ut. Hoppas att ni är pigga och friska. Puss och kram!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.



RSS 2.0