Redan höst?

+  

När jag gick från busshållplatsen på min väg hem idag så föll orangea löv ner till marken, är det så? Är det så att hösten REDAN är här? Eller i alla fall början av hösten. Jag tycker att den borde vänta lite! Jag tycker att vi ska ha det varmt och soligt lite till, jag har ju inte använt mina sandaletter tillräckligt!

Hur mycket jag än gillar att sitta i soffan med en filt, varm choklad, en mysig pojkvän och lyssna på regnet som smattrar på rutan samtidigt som man kollar på någon bra, romantisk film, så tycker jag att vi har haft en alldeles för kort sommar.

Jag vill ha sommar igen...


Vad håller blogg.se på med?

+  

Jag har många inlägg på g, men jag kan varken få bilder eller videor att publiceras. Jag sparar inläggen som utkast och när jag kollar på dom igen så finns bara hälften av texten kvar, och definitivt ingen bild. Vad händer??

RUBRIK

+  

Det är mycket nu.. hinner inte riktigt skriva pga att jag har så mycket i skolan!
...men jag kommer tillbaka :)

To tylko puste słowa

+  


Skogsmulle...

+  

Hej nu är jag hemma igen efter en dag som har spenderats ute i skogen. Vi tog vårat pick och pack och drog ut och filmade alla skogsscener som ska vara med i vår film. Det finns ganska mycket kvar att filma, men det är ett steg på vägen. Vi har som sagt projektarbete de två första veckorna nu, och sen ska det vara klart. Film, musik...Allt...vi MÅSTE hinna! Ja, ja...det kommer säkert att lösa sig.

Imorgon är första skoldagen, eller dag och dag. Imorgon är uppropet helt enkelt. Dock ska nog jag och Christine sitta och jobba med filmen efteråt. Detta är vårat liv just nu!

Dagens

+  (ursäkta bildkvalitén.)

Idag har jag på mig:
Jeans - Cheap Monday
Svarta linnen - Reklamlinne från Glamour och ett från Hm.
Grå tröja - Solberry

Sometimes it's just not that funny

+  

Godmorgon på er!

Till skildnad från er som säkert njuter av era sista dagar på sommarlovet, ska jag faktiskt iväg till skolan idag, eller skolan och skolan, jag ska jobba med skolarbete. Vi har projektarbete nu de 2 första veckorna och med de två veckorna som vi fick jobba med det innan sommaren ska det tillslut bli ett helt arbete och i vårat (Mitt och en kompis) fall ska det bli en film. Eftersom mycket tid har gått bort till att vänta ut väder som inte har passat in i filmen, fått plannera med skådespelare osv så ligger vi lite efter, vilket då just gör att vi får jobba på sommaren. That's the hard way of life.

Nu när vi just kommit hem från Sundsvall (Igår) och allt är man ju inte jätte pigg om jag ska vara ärlig, så vi får se om jag bloggar senare, annars vet ni att jag sover ;)


Here we come!

+  

Tänkte att jag skulle skrivit innan vi åkte, skulle skrivit igår eller något men så blev det dock inte bland allt handlande och packande. Nu är vi snart framme i Sundsvall där vi ska tävla. Ska bli jättekul! Hoppas bara att det inte regnar, för då kommer vi inte ha något att göra. Men prognoserna ser iallafall bra ut! Sista tävlingen för året och vi leder serien med 5 poäng så allt hänger på denna tävlingen.

Önska oss lycka till ;)

Hemma igen

+  

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat helgen och gårdagen hemma hos Marcus. Han har fyllt år så vi har firat honom helt enkelt. I söndags kom släkt och vänner på middag och då delades det också ut presenter. Av mig fick han en tavla med bilder på honom och mig på, tror att han blev glad för den iaf.

Idag ska jag ta tåget mot Göteborg kvart i tre för att möta Sandra. Vi tänkte ta igen lite tid. Vi har ju bara träffats den lilla korta stunden på flygplatsen. Ska bli riktigt trevligt!

Ha en bra dag!

The best gift

+  

Från pojkvänner brukar de stående presenterna oftast vara antingen smycken eller underkläder, men vore det inte lite kul att vakna upp och då man tittar ner från sängen ligger en låda där. Lyfter man på locket så ligger där de där skorna du pratat om sålänge. Killar borde förstå att de är otroligt uppskattat att få skor, det är det ju i.o.f. att få alla presenter men ändå. De mest personliga är roligast!

Jag försöker alltid hitta på personliga presenter, det handlar ju inte om att det ska kosta så mycket utan det är något som man ska minnas.

Men det hade ju inte varit fel att få dessa godingar som morgongåva ;)


Om pengar ändå inte vore ett problem.

+  

Jag längtar verkligen efter att köpa lite kläder. Nuförtiden har jag alltid problem med vad jag ska ha på mig och det vill jag ändra på! Grejen är bara den att jag lovat mig själv att spara pengar nu eftersom jag måste ha lite pengar ifall jag MÅSTE köpa något. Så kläder får väl vänta. Suck. Detta skulle jag verkligen vilja ha! Allt är från Hm.


Sjuk?

+  

Segt! Jag orkar inte blogga just nu alltså. Mår inte alls bra! Så fort jag står upp så känns det som om jag ska svimma....

Godmorgon!

+  

Har just vaknat upp hos pojkvännen, trött så det skriker om det men vad gör det. Får la sova lite middag senare, i sann dagis anda ;) Snart kommer min snälla mamma att hämta mig här och sen ska jag hem och blogga, göra designer och fixa lite med en present.

Vi hörs senare!

Inte mycket text här inte...

+  

Idag har jag varit med Marcus familj. Jag åkte till honom igår kväll och dagen han spenderats främst med hans mamma, vi har handlat lite och sådär.

Nu är Marcus precis hemkommen från jobbet och ska bara äta och sedan bär det av till hans farmor där vi ska hjälpa henne lite. Får se hur sent detta blir. Hoppas att jag hinner skriva innan jag slocknar.

Kramar

Amoreblogg

+  

Idag har jag inte gjort så mycket egentligen. Bara suttit och degat hela dagen nästan. Sen har jag gjort lite bloggdesigner också. En av dom är till en kompis, Therese. Hon fick denna rosa designen och du kan komma till hennes blogg härVälkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0