En dag på stan

+  

Idag bestämde jag mig för att ta en paus ifrån allt plugg och bege mig till stan för en fika med min kära vän Christine. Vi fikade på ett av mina favoritcafén där det dracks varm choklad och så shoppade vi lite. Jag hittade denna fina klänningen inne på butiken Monsoon, från märket Club L. Vad tycks?


plugg, plugg, plugg

+  


Ett stort frågetecken

+  

Anledningen, det stora anledningen till att jag inte bloggar stavas: P L U G G. Det är bara för mycket nu. Jag kämpar igenom kurserna och imorgon börjar två till. De enda som gör att jag tycker det är okej är att det är vår, men nej. Nu har det börjat snöa igen och det lägger sig t.o.m. Varför kan inte bara våren komma och stanna kvar så att man man kan bli lite piggare? Det är så mycket lättare när man kan vakna och solen skiner ute.

Det ska bli så skönt att åka bort under påsk och jag hoppas att sommaren har kommit hit när jag väl kommer tillbaks. Att snön inte kommer täcka marken i maj, men om ni frågar mig så skulle jag inte bli förvånad.

Jag känner att detta blev ett otroligt deppigt inlägg, men jag skyller på vädret.

Hoppas inte att ni har snö där ni är!

 


25 mars 2011

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att allt är bra med er!

Solen lyser utanför fönstret och här sitter jag, inne, med näsan 2 dm från skärmen och skriver artikelreflektioner. Hoppas på en promenad senare när jag gjort lite mer.

Så, vad händer hos er idag? Sitter ni också och pluggar?

You. Only You.

+  


You. Only You.
Me. Only Me.
You And Me.
Only You And Me.

Gotland

+  

Jag har ju lovat att jag ska skriva allt om resan till Gotland och den var minst sagt lyckad! Trots en alldeles för lång resa dit (runt 10 timmar!!) och en lite stormig båtresa kom vi fram tillslut.

Även om de första dagarna var molniga så var dom nästkommande bättre och det bjöds på både sol och bad, ja faktiskt! Vi blev nämligen bjudna, av min pojkväns syster, att gå på spa. Det blev bad i hela två timmar och efter det en smaskig middag.

Jag, som aldrig tidigare varit på Gotland, fick se raukar (Man ska väl ha sett dom, tänkte jag) och också åkt och promenerat runt i Visby. Dock blev det inte så mycket shopping för min del då jag vill spara pengar. Det blev bara en liten present till min kusin. Sen fick jag en jättefin kofta av pojkvännen som kommer att användas flitigt under resan som snart kommer och under sommaren. Den är PERFEKT!

I söndags tog jag flyget hem. Alltid lika tråkigt att lämna honom och det är alltid lika svårt att somna om nätterna när man inte har någon att fightas om täcket med, men jag vet också att det bara är ett kort tag tills vi syns igen. Det gör det hela lite lättare.

Här kommer lite bilder från mina tio dagar på ön:


22 mars 2011

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att allt är bra med er! Hoppas att ni sovit bra och så, för det har inte jag. Kunde verkligen inte somna så jag har sovit minimalt men är ändå uppe på grund av att jag bara måste plugga, sånt är livet. Nu ska jag göra mig en kaffe och sedan sätta igång med min essä igen.

Inlägget som jag skulle publicerat igår uteblev men det kommer idag efter lunch istället med bilder och allt. Bra va?

And I'm back!

+  

Hej på er alla!

Jag har sett att det ändå är en del som varit inne här fast att jag inte bloggat och jag är lite ledsen för det. Hade tänkt ut massa roliga inlägg men det blev helt enkelt inte så när jag var iväg. Nu är jag hemma i alla fall, eller jag kom hem igår, och det känns verkligen som om jag har varit inne i en lycko-bubbla i 3 veckor och nu har jag jag kommit ut till verkligheten. Nu ska det pluggas, jobbas och annat så att jag klarar kurserna galant, kan ha en fin semester i april/maj och kan ha en underbar sommar på gotland.
Mer om min resa och allt kommer ikväll!

10 mars 2011

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att allt är bra med er!


Tänk va lite man får bloggat när man är med sin pojkvän och när man samtidigt ska hinna med att plugga. Jaja, idag kommer jag i alla fall ha överdrivet med tid för idag åker till Gotland. Så 13:40 avgår vårat tåg till Stockholm och därefter blir det båt till Gotland. Det blir hela sju timmar det. Mycket film och så och sen har jag lite idéer om en ny design, kanske ska börja med den?

Vi får se hur det blir, men nu ska vi göra oss iordning och

7 mars 2011

+  

Godmorgon på er!

Hoppas att allt är bra!


Just nu sitter jag på golvet i mitt rum, lutar hakan på mina knän och pluggar medans jag hör tunga andningar från sängen. Jag är snart klar och då ska jag krypa ner igen och gosa med min käresta.

Idag blir det inte så mycket, kanske bara en foto-promenad och sen ikväll blir det fika och föreställning med en kompis och Andrew hänger ju också med såklart! Jag ska väl också så smått börja packa, på torsdag bär det av till gotland!

Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi!

Bio ikväll!

+  

Det blir bio för mig och min älskling idag. Trassel i 3D och såklart i den engelska versionen! TOPPEN!

 


L.O.V.E.

+  

Godmorgon på er!

Har vaknat efter ännu en natt med Andy bredvid. Finns inget mysigare! Det är bara FÖR bra att vi får hela 3 veckor tillsammans! Igår var vi och lunchade i stan med Sandra och Christine och idag blir det att gå och inhandla lite inför imorgon och sen ikväll blir det bio, men mer om det sen.

Nu ska jag plugga lite :)
K R A M !

1 mars 2011

+  

Godmorgon på er!


Det är en förkyld morgon här hos mig. Halsen gör ont och näsan rinner men idag ska de hårdpluggas innan Andrew kommer imorgon och sen ska jag också på sånglektion. Vi får se hur det går med halsen där, men man kan ju alltid försöka!

Jag hoppas att ni får en underbar dag!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0