Asus transformer pad

+  

Då jag inte bloggat på hela sommaren har jag ju inte heller visat min pad. Det är nämnligen så att innan sommaren och precis när jag slutat skolan fick jag en pad av pojkvännen. Han tyckte att jag var värd den efter att jag hade slitit så med allt skolarbete, och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR den! Förstår inte längre hur jag klarade mig utan den, faktiskt!

Då jag har en android-telefon sedan tidigare (HTC desire HD) så kändes det ganska naturligt att välja en pad med android och inte en Ipad. Är inget fan av Mac. Så det blev en Asus. Kan verkligen rekomendera denna pad då man kan ha widgets och liknande, som inte en ipad kan, vilket är grymt! I just love it!

Det finns också tillhörande tangentbord, som jag nog kommer att köpa framöver. Då blir det precis som en liten laptop.
Vad jag vet finns den i blått och rött också, men den vita passar mig mer!

Om det är någon som är sugen på att veta mer om denna pad kan denna video hjälpa.

Höstnytt

+  

Hösten är verkligen här, i alla fall känner vi av det här i Göteborg. Shorts byts ut mot jeans och en extra tröja åker på över linnet. Jag trodde inte sommaren skulle ta slut såhär fort, eller har sommaren ens börjat? Hur som helst så betyder lite kyligare väder också fina nya och lite varmare kläder. Jag älskar att på hösten få gotta in mig i en stor och mjuk tröja. Jag har suttit och kollat på Bubbleroom och man blir verkligen inspirerad må jag säga. SÅ mycket snyggt!


Då jag ofta föredrar att klä mig i svart så är verkligen hösten min årstid, klädmässigt. Såklart drar jag också på mig en fin rosa klänning på sommaren men föredrar faktiskt svart, gärna med någon färgglad detalj till.

 

Funderar starkt på att beställa något av plaggen nedan. Är sugen på allihop egentligen! Har aldrig tidigare handlat från Bubbleroom men de är ju en av Skandinaviens största butiker på nätet och dom har ju grymma priser, så why not? :)

 

BILDER

1
2
3
4
5
6


Gotland

+  
Min fina blåser glas

Summering

+  

Jag har varit usel på att skriva, men jag vill verkligen börja igen, nu har allt löst sig och jag är superlycklig, punkt. Nej. Utropstecken.

Jag tänkte summera sommaren lite. Jag slutade skolan i början av juni och hurrade för att jag klarat alla tentor och inlämningsuppgifter. Som jag slitit mitt hår för att klara allt och när det då ger utdelning, ja, det finns helt enkelt inget bättre! När Andy väl fick semester åkte vi raka vägen till Gotland där vi spenderade två av hans fyra semesterveckor med hans familj.

Det var grymt härligt att bara ta det lugnt, gå ut och äta god mat och frossa i glass. Det är verkligen så sommaren ska vara! Synd bara att vädret inte var det bästa, dock fick jag sol nog den sista dagen. Då var det sol hela dagen och vi låg på stranden och stekte, jag bränner mig väldigt lätt men som tur är blev det brunt snabbt.

När vi åkte hem hade Andy ytterligare två veckor semester och vi har mest solat och tagit det lugnt. Det är ju det semestern är till för!

Nu har Andy börjat jobba igen och jag börjar inte skolan förrens den 3e september, vilket betyder ytterligare 4 veckors sommarlov. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska verkligen ta vara på de sista veckorna för när skolan väl börjar går tiden åt till det.

Bilder från Gotland kommer inom kort!

Ha en fin tisdag!


Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0