SOMMARREA

+  

Just nu har jag sommarlov efter att ha tagit kandidatexamen inom Digital Design, så just därför kommer jag ge er rabatt på bloggdesigner för blogg.se.
 
Just nu och under hela sommaren får ni en design från 200 kr, beroende på vad ni vill ha. Skicka en kommentar här eller maila mig på: blogg.lindasara@live.se.
 
 
 

KOMMENTARER

+  

Hej, funderar på att gå samma utbildning som du har gått. Kan du rekommendera den? För- och nackdelar? Svår? /Tina :)

Svar: Hej!
Förlåt för sent svar!

Tyvärr skulle jag nog inte rekommendera Digital Design. Lärarna har både vanliga och onlinekurser vilket tyvärr gör att det känns som att man blir bortprioriterad. Dessutom skulle jag säga att det är svårt att få jobb efteråt om du inte läser tillvalskurser och blir mer inriktad åt något håll. Många arbetsgivare jag mött tycker att utbildningen ses som lite flummig. Dock är det roligt med alla man möter under tidens gång och bor du i en storstad eller nära så brukar det finnas flera som man kan träffa och plugga med.

Det är mycket teori som är sådär. Men de grafiska kurserna, webbkurserna och grupparbeten är superkul!

Utbildningen är inte så svår, skulle jag inte säga. Tentor sker i form av ikryssningsfrågor och sedan några där man skall förklara mer.

Hoppas du fått en liten bild av det hela. ;)
Vill du ha en bra grund inom design kan utbildningen vara något, men som sagt så måste du nog läsa vidare till något mer fördjupande.

Ha det fint!
LindaSara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0