Nu är kylan här...

+  

Jag har haft otroligt mycket det sista. Både privat och i skolan. Just nu är det mycket i skolan och jag vill få allt klart och godkänt innan praktiken drar igång om ca en månad. Ser verkligen fram emot det. Kommer skriva ett inlägg om var jag ska vara och vad jag ska göra, men kan säga så mycket som att jag verkligen är superglad för erbjudandet jag har fått, skulle inte kunna fått det bättre!
 
Kylan har verkligen slagit till mot Göteborg. Det är riktigt kallt, så kallt att ruterna på bilen behövde skrapas imorse och vinterjackan åkte på. Å andra sidan längtar jag till snön faller och det lackar mot jul och i år blir det ju på Gotland. Jaja, det är ca 10 veckor kvar tills dess och mycket ska göras, dags att återgå till plugget!

KOMMENTARER


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till denna blogg!

Linda, 22 år ifrån Göteborg. Jag studerar Digital Design och har just nu en projektanställning som webbutvecklare. Här i bloggen kommer ni få följa mig genom mina studier inom Digital Design för att nå fram till mina mål, att bli en fastanställd webbutvecklare.RSS 2.0